Foto: HBO

Parhestene Newsroom og True Blood, som for tiden går på HBO, bli avløst av to av HBOs sterkeste serier i september. 

[tab title=»Om Boardwalk Empire»]Serien handler om mafialivet i Atlantic City på 20-tallet. Regissør-maestroen Martin Scorsese er tungt inne på produksjonssiden og har også regissert noen episoder.

I hovedrollen finner vi Steve Buscemi som den korrupte og Enoch Thompson. Serien har vunnet en rekke Emmy-priser og er blant de mest populære på HBO.

Annonse

Her hjemme går serien på NRK og Canal + Series.[tab title=»Om Treme»]Fra The Wire-skaperen David Simon, blir vi servert kvalitetsdrama i denne HBO-serien.

Vi følger livet i New Orleans etter at orkanen Katrina herjet, i en kraftfull portrettering av arbeiderklassen, New Orleans-kulturen og livet i en by som ble jevnet med jorden.

[toggle_simple title=»Spoiler for de som ikke har sett sesong 2 av Boardwalk Empire (trykk for å lese).» width=»Width of toggle box»]2012 var på mange måter «dødens år» da flere serier ga oss overraskende dødsfall. Boardwalk Empire var intet unntak i det Jimmy ble likvidert i det som var en nydelig visuell sekvens.[/toggle_simple]

For de som lurer på hvordan serien vil bli nå, så trenger man ikke vente så lenge. 16. september premierer sesong tre. Her hjemme vil den nok dukke opp kort tid etter på Canal +, før det vil gå noen måneder før den vises på NRK.

David Simon serien Treme er tilbake 23. september.

Med det er det bare til å slippe jubelen løs, eller hva?

 

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here