USA Network plukker opp ‘Graceland’ til serie

Annonse

USA Network som huser Burn Notice, Suits og Royal Pains har gitt plass til en ny serie i sendeskjemaet. Den nye serien kommer fra Jeff Eastin, skaperen av en annen serie på kanalen, White Collar

USA Network dobler opp med å ha to serier fra Jeff Eastin i sendeskjeamet. Produsenten som skapte serien White Collar som sendes i Norge på TV 2 Zebra kommer til å være ansvarlig for to serier framover. Nå har kanalen plukket opp drama-piloten Graceland til serie. Den nye dramaserien siktes for en premiere neste år på kanalen.

Serien følger en gruppe agenter for FBI, DEA og det amerikanske tollvesenet som blir tvunget til å bo sammen i et undercover sommerhus i det sørlige California.

Daniel Sunjata kjent for hans rolle på dramaet Rescue Me har rollen i serien som en senior-agenten fra FBI med en fargerik fortid, som byttet dressen mot en mer normal tilværelse i tjenesten. Følgende etter han har han den unge FBI-agenten Mike Warren (Aaron Tveit, Gossip Girl) på slep, en fersk FBI-agent som nettopp har gjort ferdig opplærlingen sin i FBI.

Vanessa Ferlito som er best kjent for de tidlige sesongene av CSI: NY har rollen DEA-agenten Catherine “Charlie” Lopez. Mens Brandon Jay McLaren fra The Killing spiller den hissige agenten Dale Jakes fra det amerikanske tollvesenet. Manny Montana fra The Chicago Code spiller i tillegg den livlige FBI-agenten Joe “Johnny” Tuturro.

Første episode av serien har også Courtney B. Vance (Flashforward) og Jay Karnes (The Shield) i gjesteroller.

(Foto: USA Network)

USA Network har i sommer hatt premiere på nye sesonger av serier som Burn Notice, Royal Pains, Suits og den nye serien Common Law.

Både Suits og Royal Pains har gjort det bra nok i seertallene til å komme tilbake for nye sesonger, og vil trolig dett med Burn Notice også.

Mens seriene Common Law og Fairly Legal virker å ha en 50/50 sjanse å komme tilbake for nye sesonger.

Deadline.com rapporterer om at kanalen avgjør skjebnen til de to seriene etter hvordan resten av serieneene på kanalen i sommer gjør det. I sommer miniserien og det politiske dramaet Political Animals med Sigourney Weaver i hovedrollen satt til å være et av de store trekkplastrene.

2 KOMMENTARER

  1. Den første sesongen var veldig bra. Og nå som vi er i sesong to, har serien en annen vinkling enn den første. Du må ha sett alle episodene for å holde tritt.

  2. Den første sesongen var veldig bra. Og nå som vi er i sesong to, har serien en annen vinkling enn den første. Du må ha sett alle episodene for å holde tritt.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X