‘Unforgettable’ tilbake på tv-skjermen sommeren 2013

Etter diskusjoner med om å la andre kanaler ta over den tidligere kansellerte serien har CBS selv gitt dramaserien Unforgettable nytt liv på kanalen i 2013 med en ny sesong av serien.

Unforgettable vil komme tilbake med en sesong 2 på 13 nye episoder siktet for å bli sendt sommeren 2013 på CBS.

Annonse

Serien ble offisielt kansellert i mai av CBS. Etter kanselleringen valgte produksjonselskapet Sony Pictures TV å prøve å få serien solgt til en annen kanal. Inkludert kabel-tv kanalene TNT og Lifetime. Samtidig prøvde Sony TV også å få serien til å forsette på CBS i en grad, og dette fikk de nå til.

Unforgettable følger Carrie Wells (Poppy Montgomery, Sporløst Forsvunnet), en New York-etterforsker med egenskaper til å huske alt visuelt. Etter å ikke ha jobbet i NYPD på en stund ender hun opp med å jobbe igjen og blir med i et team i NYPD ledet av hennes eks-partner og tidligere kjæreste Lt. Al Burns (Dylan Walsh, Nip/Tuck).

Kanaler som CBS kjører vanligvis ikke nye episoder av dramaserier som Unforgettable om sommeren. Kanalen sender for det meste game-shows, reality og repriser av seriene sine om sommeren. CBS har den siste tiden hatt suksess med å sende den kanadiske serien Flashpoint (kjent som Spesialstyrken på TVNorge Max) om sommeren.

Les også: Førsteinntrykk: ‘Unforgettable’ – Lever ikke helt opp til navnet

Unforgettable går på TV3 her hjemme i Norge.

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Serieåret 2023
Serienytt-oversiktene

Relevante nyheter