Foto: TNT

Amerikanske kabel-tv kanalen TNT er fullt på vei til å fornye flere av seriene sine, og starter med Dallas og Rizzoli & IslesFalling Skies forventes å bli fornyet snart, og muligens Franklin & Bash. Mens en ny serie fra The Walking Dead-produsenten Frank Darabont snart blir annonsert til serie.

TNT har fredag offentliggjort en fornyelse av dramaserien Rizzoli & Isles for en fjerde sesong på kanalen. Også Dallas ble fornyet for en ny sesong på kanalen i 2013. Begge seriene vil få nye sesonger på 15 episoder hver neste år.

Etter å ha startet etter de siste episodene av The Closer på kanalen har Rizzoli & Isles endt opp med å bli en av kanalens største serier, og dratt inn 7.1 millioner seere. Noe som også gjør den en av de største seriene på amerikansk kabel-tv i sommer.

Annonse

Rebooten til Dallas opplever også som nesten forventet litt suksess, og har hatt 6.9 millioner seere i gjennomsnitt så langt. Dallas som forsetter historien fra serien med samme navn fra 80-tallet har nok av seere som ville trolig også se den nye serien om historien rundt J.R. Ewing og de andre.

Nye Dallas kommer på tv-skjermen førstekommende mandag, 2. juli klokken 21:45 på TV2.
Også sci-fi dramaet Falling Skies forventes tilbake med en tredje sesong i 2013. Serien som denne uka i USA sendte sin tredje episode av 10 episoder for sesongen er fremdeles en av de største dramaseriene på amerikansk kabel-tv. Men siden serien er en storsatsing vil kanalen bruke lengre tid på å få den fornyet.

Franklin & Bash startet dårligere enn i 2011 denne sesongen i seertallene, men har gått opp de to siste ukene. Serien har bedre sjanser for å overleve nå, men kan bli kansellert i år fremdeles.

1 kommentar

  1. når i svarte kommer rizoli og isle på norske tv kanaler igjen da, de har ikke vist mer en sesong 1, samme med rookie blue, blir meget irritert år jeg leser at det har blitt fornyet når vi her i norge fortsatt ikke har sett noe mer siden skytedramaet i sesong 1 finalen

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here