Foto: FX Network

Anger Managment med Two And A Half Men-stjernen Charlie Sheen i hovedrollen åpnet til sterke seertall på FX.

Det er den mest sette premieren for en komedie på amerikansk kabel-tv. Den sterke premieren var også til god hjelpå for Wilfred (US) og Louie, som sendes etterpå.

Debuten var derfor som forventet en seersuksess. Serien endte opp med 5.47 millioner seere under første episode av serien torsdag kveld. Episode 2 av serien følgte etter og endte opp med med 5.74 millioner seere. Serien blir dermed også en av tidenes mest sette premierer på kanalen.

Charlie Sheen sitt nærvær har også en positiv virkning for andre serier på kanalen. Wilfred (US) og Louie endte opp med vekst i seertallene etter å ha startet etter de to episodene. Wilfred fikk en vekst på +71%, mens Louie fikk en økning på+55%. Dette vil trolig bli deres mest sette episoder noensinne, og kan vise seg å være en plass på kanal som øker overlevelses-sjansene til de to komiseriene ytterligere i ukene som kommer.

Komikeren Russell Brand hadde også premiere på sitt første late night-show på amerikansk tv på kanalen med 1.1 millioner seere under premieren klokken 23:00 torsdag kveld. Noe som også er en bra start for hans nye program som heter Brand X.

Anger Management har premiere på TV3 i høst.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer