Hugh Laurie vil spille hovedskurken i den kommende RoboCop-filmen. Hugh Laurie er kanskje best kjent som Dr. Gregory House på det medisinske dramaet House som i vår sendte sin siste episode.

Hugh Laurie fra House er i forhandlinger til å spille hovedskurken i den kommende filmen som er en remake av filmen fra 1987. Laurie vil spille den kjemperike og onde CEO`en av Ominicorp, selskapet som lagde RoboCop.

Svenske Joel Kinnaman fra The Killing har hovedrollen i den kommende filmen som RoboCop/Alex J. Murphy som blir hardt skadet, og omgjort til den første RoboCop av Ominicorp.

Joel Kinnaman blir den nye RoboCop i den kommende filmen.

Tidligere har flere biroller også blitt castet for den kommende filmen. Gary Oldman fra blant annet Batman-filmene av Christopher Nolan vil spille rollen som vitenskapsmannen og skaperen av RoboCop som jobber for selskapet Ominicorp. Også Samuel L. Jackson vil ha en rolle i filmen som en mektig media-mogul.

Samuel L. Jackson og Gary Oldman har biroller i RoboCop-filmen som kommer i 2013.

Etter de 3 filmene av RoboCop fulgte også en tv-serie som varte i 22-episoder i 1994 for kanadiske CTV, og en mini-serie i 2001 for kanadiske kanalen Space. Også to animerte tv-serier, og en rekke andre produkter som videospill og tegneserier ble til.

Prosjektet fra MGM blir en stor inngangsbillett for Kinnaman og flere av de involverte produsentene å gjøre det stort i det amerikanske filmmarkedet, om filmen blir noe form for suksess. Den kommende filmen blir regissert av brasilianske José Padilha som har gjort suksess med de to filmene i filmserien Elite Sqaud.

Den kommende filmen har en planlagt premiere på amerikanske kinoer 9. august 2013.

AnnonseNye episoder av Outlander er ute nå på Viaplay! Klikk her for å se!