TV-piloten Devious Maids fra Desperate Housewives-skaperen Marc Cherry har fått et nytt hjem. Serien ment for den amerikanske kanalen ABC ble overraskende ikke plukket opp til serie i vår, tiltross for å være favoritt. Nå får serien nytt liv på tv-kanalen Lifetime som huser serier som The Client List

Lifetime annonserer at de har plukket opp tv-piloten fra Marc Cherry til serie. Første sesong får 13 episoder, og vil bli sendt i 2013.

Marc Cherry, skaperen av Desperate Housewives, tar deg med til de glamorøse villaene i Beverly Hills for et såpeaktig innblikk i livsstilen til de rike og berømte i serien som har fått tittelen Devious Maids.

 

Annonse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Serien er sentrert rundt hushjelpene Rosie (Dania Ramirez – Entourage), Marisol (Ana Ortiz – Ugly Betty), Carmen (Roselyn Sanchez – Without a Trace), Valentina (Edy Ganem – Like Crazy), og Zoila (Judy Reyes – Scrubs). Det er deres jobb å rydde opp kaos laget av rockestjerner, rike milliardærer og selvopptatte kjendiser, selv når dette involverer mord.

Damene er langt fra noen nikkedukker. De har alle øynene på en høyere pris – et bedre liv her i Amerika. Om det er å immigrere barnet sitt fra Mexico eller ha en karriere innen musikk, så vil de gjøre hva som helst for å oppnå det. Inkludert å flørte med sjefens sønn, utpresse en utro ektemann eller gjemme stoffet til avhengige narkomane. Og de er alltid der for hverandre.

Når deres venn og med-hushjelp Flora blir funnet brutalt myrdet, så tok hun en sjokkerende hemmelighet med seg i graven. De utspekulerte hushjelpene vil gjøre hva som helst for å beskytte denne hemmeligheten.

 

Også Susan Lucci (All My Children), Grant Show (Melrose Place) , Brianna Brown (Homeland), Rebecca Wisocky (The Mentalist), Tom Irwin, Mariana Klaveno (True Blood), Brett Cullen (Lost) og Drew Van Acker hadde biroller i piloten, og vil dukke opp videre i serien etter piloten. Piloten vil endres for flyttingen til en annen kanal, blant annet vil også rollen til Angelique Cabral trolig kuttes ut.

Skuespillerne i 'Devious Maids'. Fra toppen av venstre, Ana Ortiz, Dania Ramirez, Judy Reyes, Roselyn Sanchez, Susan Lucci, Edy Ganem, Rebecca Wisocky, Drew Van Acker, Brett Cullen, Angelique Cabral, Brianna Brown og Grant Show.

Serien vil forsette å bli produsert av Cherry, som skrev og produserte tv-piloten av serien som er en adapsjon av den meksikanske telenovelaen Ellas son la Alegría del Hogar sammen med Sabrina Wind. Desperate Housewives-stjernen Eva Longoria er også med som produsent, i tillegg til Paul McGuigan (Scandal), Larry Shuman (Kissing Miranda), David Lonner, John Mass, Paul Presburger og Michael Garcia.

Les også: ‘Cougar Town’ fornyet, og flyttes til ny kanal

Dette blir den andre serien eller tv-piloten som blir flyttet til en annen kanal i år fra ABC. Tidligere ble Cougar Town flyttet til den lille kabel-tv kanalen TBS, og fornyet for en ny sesong på 15 episoder i 2011.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
1 Comment
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Sid Walker
Sid Walker
6 år siden

når begynner den i norge?