Two And A Half Men er fornyet for en tiende sesong i høst på CBS, helt uten Charlie Sheen på serien. 

Veteran komiserien er fornyet etter at kanalen har gjennomført en ny lisensavgift-avtale med seriens produksjonselskap Warner Bros TV. Noe som kom når hovedskuespillerne Ashton Kutcher, Jon Cryer og Angus T. Jones signerte avtaler for en ny sesong 1. mai.

CBS sin kunngjøring  erkjenner endringen ved roret på serien for neste sesong. Medskaper og produsent Lee Aronsohn sammen med produsent stepper ned fra produksjonen sammen med den andre medskaperen og serieansvarlig Chuck Lorre.

Komiserien vil neste sesong være styrt av produsentene på serien fra tidligere, Don Reo og Jim Patterson. Produsenten Eddie Gorodetsky vil fortsette i sin doble kapasiteten som produsent på både Two And A Half Men og The Big Bang Theory som også er skapt av Chuck Lorre.

Annonse

Lee Aronsohn vil fungere produsent med en konsulent-rolle i sesong 10 på serien.

Les også: CBS fornyer ‘Person of Interest’, ‘The Good Wife’ m.fl.

Hele nitten serier har blitt fornyet på CBS i år så langt. De nye seriene Person of Interest og 2 Broke Girls var store nye hits for kanalen, og hadde gode seertall gjennom sesongen som startet i september 2011. De ble naturligvis fornyet for nye sesonger.

Den nye dramaserien NYC 22 vil bli offisielt kansellert neste uke melder Variety. Komiserien Rob har det vært stille rundt om vil komme tilbake eller ikke, som kan være et tegn på kansellering. Rules of Engagement ligger an til å komme tilbake til en vis grad.

A Gifted Man ble tidligere denne uken kansellert. Samtidig er det lite trolig at kanalen vil fornyet Uforgettable tiltross for en liten opptur i seertall den siste tiden. Både CSI: Miami og CSI: NY kan nå se ut til å komme tilbake, etter at CSI-produsenten Jerry Bruckheimer sin piloten Trooper ikke videre til å bli en ny serie. Det er fremdeles en sjanse for at en av de blir kansellert, men seriene lever tryggere nå enn tidligere. Vi får se hva som skjer når kanalen har sin programlansering 16. mai, da vil vi uansett få vite den endelig skjebnen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here