Politidramaet går ikke veien ut enda. TNT fornyer den tidligere serien fra NBC til en femte sesong i 2013 etter en fjerde sesong som mottok svært god anerkjennelse i år. 

TNT fornyer Southland for en ny sesong. Dette selv etter at sesong 4 falt i seertallene etter seriens forrige sesong på kanalen.

Allikevel mottok serien i år en svært god anerkjennelse fra flere kritikere. Nettstedet Metacritic som samler opp anmeldelser og gjør karakterer om til prosent har gjort av flere tv-kritikere har samlet anmeldelser av seriens fjerde sesong og beregnet den til 87 av 100 prosent. En slik prosentandel setter den i gruppen som en serie med «universal anerkjennelse». Dette gjorde den naturligvis til en av kanalens mest kritikerroste serier, sammen med Men of a Certain Age som i fjor ble kansellert etter 2 kritikerroste sesonger.

Serien startet i 2009 på NBC, men ble kansellert etter seriens første sesong på 7 episoder samme år på kanalen. I slutten av 2009 kjøpte TNT opp de tidligere sendte episodene på NBC, og 6 ferdigproduserte episoder av hva som ville blitt seriens andre sesong. I 2010 valgt kanalen å fornye serien til en tredje sesong på 10 episoder, og slik gjentok det seg med en at kanalen bestilte en fjerde sesong i 2011 som ble sendt tidligere i år.

Sesong 5 skal etter planen bli sendt i februar 2013 på TNT, med 1o episoder i seg.

http://www.youtube.com/watch?v=xTgN-Htvymc

Vi vil senere komme med en anmeldelse av seriens fjerde sesong her på Serienytt.

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay. Klikk her for å se!