Premieredatoer sommerserier

Annonse

Mange serier viser sine sesongfinaler nå i mai og vil ha sendepause frem til høsten. Dette betyr imidlertid IKKE at sommeren trenger å bli kjedelig!

Her er en oversikt over serier som starter opp i perioden mai-august, både nye og gamle.

11. Mai

Common Law, USA  (ny serie)
Politi-partnere Travis Marks (Michael Ealy) og Wes Mitchell (Warren Kole) kan jobbe sammen, men de kommer rett og slett ikke overens. Derfor bestemmer deres overordnede at de skal gå i par-terapi med Dr Ryan spilt av Sonya Walger.

24.mai

Rookie Blue (sesong 3)
Denne politi-sommerserien går inn i sin tredje sesong. Ferskingene har fått litt mer erfaring og begynner å forstå mer av hva fremtiden som politibetjenter vil si for dem. Og hva har skjedd med forholdet mellom Andi og

24.mai

Men at Work, TBS  (ny serie)
Dette er en situasjonskomedie om fire bestevenner og kolleger –  Milo (Danny Masterson) som nettopp har blitt dumpet; Gibbs (James Lesure) kvinnebedåreren; Tyler (Michael Cassidy), den sofistikerte; og Neal (Adam Busch) den uten kjæreste. Sammen hjelper de hverandre med å navigere livene sine.

27.mai

Continuum(ny serie)

Når en gruppe fanatiske terrorister flykter fra deres planlagte henrettelse i året 2077, så blir det transportert tilbake i tid til året 2012. Med på lasset får det CPS Protector Kiera Cameron (Rachel Nichols). Fanget i fortiden uten mulighet til å komme seg tilbake til mannen og sønnen sin, så må Kiera konsentrere seg om å stoppe terroristene før de kan skape kaos i nåtiden.

29.mai

Workaholics, Comedy central (sesong 3)
Co-workers, roommates and friends Blake, Adam and Ders are back for more partying on this underrated offbeat Comedy Central sitcom.

30.mai

Melissa & Joey, ABC Family  sesong 2 (to episoder)
Mel og Joe er tilbake med flere familie-sprell og seksuell spenning..

30.mai

The Listener, CTV (sesong 3)

3.juni

The Glades, A&E (sesong 3)
Det er en tilsynelatende utømmelig kilde til mystiske mord i Everglades, Miami, og det er opp til Jim Longworth å løse dem..

3.juni

Longmire, A&E  (ny serie)
En moderne vri på både western-serier og krim-thrillere. Longmire følger en småby-sheriff i Wyoming (Robert Taylor) som prøver å gjenbygge livet etter at han mistet kona, med hjelp fra en ung betjent (Katee Sackhoff) og sin beste venn (Lou Diamond Phillips).

3.juni

Teen Wolf, MTV (sesong 2)

Derek er ny alfa og problemene er langt fra over for Scott & co. Få med deg fortsettelsen på den overraskende underholdende dramaserien fra MTV.

5.juni

Pretty Little Liars, ABC Family (sesong 3)
Nå som vi «vet» hvem A er, hva betyr det for våre fire løgnere? Etter en svært kort pause fra sesong 2 finalen, så kan vi nå se frem til å finne ut hvem denne sesongens store fiende er…

5.juni

Jane By Design, ABC Family (sesong 1 sommer premiere)
Jane er tilbake og vi får endelig møte hennes mor, spilt av Teri Hatcher.

5.juni

Rizzoli & Isles, TNT (sesong 3)
Jentene er tilbake, men kan de klare å fikse forholdet dem i mellom? Etter den sinnsyke finalen forrige sesong, så kan man lure…

5.juni

Franklin & Bash, TNT (sesong 2)
Jeg er ikke så sikker på om jeg hadde hyret disse karene til å forsvare meg i retten, men det betyr ikke at  vi ikke kan more oss med å se på deres forsøk…

6.juni

Royal Pains, USA (sesong 4)
Hank, Evan og gjengen er tilbake for flere merkelige medisinske tilfeller.

6.juni

Necessary Roughness, USA, (sesong 2)
Fotballsesongen er i gang og doktoren er på plass – Dr Dani (Callie Thorne) og Hawks-spillerne er tilbake for flere ukonvensjonelle terapi-timer. Om bare Dani kan få sitt eget liv i sjakk…

7.juni

Saving Hope, NBC (ny serie)
Dette er et nytt medisinsk drama med en rolleliste som blant annet inkludererer Erica Durance (Smallville) og Daniel Gillies (Vampire Diaries).

10.juni

True Blood, HBO (sesong 5)
Å vente suger, men ventetiden frem mot sesong 5 nærmer seg slutten. Tråden tas opp der hvor sesong 4 slapp – og vi vil blant annet få se hvordan Eric gjorde Pam til vampyr.

11.juni

The Secret Life of the American Teenager, ABC Family (sesong 5)
Det er aldri godt å vite hvor vi vil finne Amy og hennes tenåringsvenner. Men en ting er sikkert, nemlig at episode 3 markerer seriens 100.episode og dette er den første ABC Family serien som har nådd denne milepælen.

11.juni

Bunheads, ABC Family (ny serie)
Michelle (Sutton Foster) går fra å være en sexy Vegas showgirl til en ballettinstruktør i en småby i denne nye serien fra skaperen av Gilmore Girls, Amy Sherman-Palladino.

13.juni

Dallas, TNT (ny serie)
Velkommen tilbake til Southfork Ranch hvor både Dallas-veteraner og nytt blod fremdeles går bak ryggen på hverandre for å få hendene i det sorte gullet som bobler under overflaten i bakgården deres.

14.juni

Burn Notice, USA (sesong 6)
Gjengen er tilbake – bortsett fra Fiona. Er hun virkelig borte for godt – og hva betyr det for Michael Westen?

14.juni

Suits, USA (sesong 2)
Suits var en overraskende sommerhit med en duo full av kjemi. Vi gleder oss til å se hva Mike og Harvey kan få til denne sesongen…

http://www.youtube.com/watch?v=Fj3hZ02Tlrc

17.juni

Falling Skies, TNT (sesong 2)
Sesong starter opp tre måneder etter at Tom (Noah Wyle) gikk om bord i romskipet og barna hans leter fremdeles etter han samtidig som de hjelper Captain Weaver (Will Patton) å holde styr på motstandsgruppa.

20.juni

Baby Daddy, ABC Family (ny serie)
Dette er en ny komedie om Ben som finner en baby på døra fra en av sine eks-kjæreste. Han bestemmer seg for å ta vare på barnet sammen med moren, broren, bestevennen og en jentevenn som kanskje kan bli noe mer…

20.juni

Inside Men, BBC America (ny serie)
Dette er et spennende drama som følger tre ansatte i et sikkerhetsselskap som planlegger et milliard-ran. Vi får historien fra deres perspektiv.

20.juni

The Soul Man, TV Land (ny serie)
Dette er en spinoff fra Hot In Cleveland hvor R&B sangeren Boyce “The Voice” Ballentine forlater glitter og glamor i Vegas til fordel for å overta farens rolle som pastor i en kirke i St. Louis sammen med sin motvillige kone og familie.

20.juni

The Exes, TVLand (sesong 2)
Hva skjer med Holly (Kristen Johnston) og Phil (Donald Faison)? Og vil Ken Marino  komme tilbake som Holly sin eks?

24.juni

The Newsroom, HBO (ny serie)
Aaron Sorkin sitt nyeste tv-drama gir oss et innblikk bak kulissene til et nyhetsprogram på en kabelkanal. De prøver å skape så gode sendinger som mulig med en uforutsigbar ankermann (Jeff Daniels), en krevende sjef (Sam Waterston), en vinglete produsent (Emily Mortimer) og programmet sine umotiverte ansatte (Olivia Munn, Dev Patel and Alison Pill).

28.juni

Anger Management, FX (ny serie)
Jepp, Charlie Sheen er tilbake i tv-ruta med sin spinn på Jack Nicholson/Adam Sandler-filmen med samme navn. Sheen spiller en sinne-håndteringsterapeut  med ukonvensjonelle metoder som trenger rådgivning like mye som pasientene sine.

28.juni

Wilfred, FX (sesong 2)
Noen ganger er menneskets bestevenn rett og slett en mann i et hundekostyme. Denne komedien baserer seg på et australsk konsept og har Jason Gann som “hunden” Wilfred og livet til Elijah Wood sin karakter faller mer eller mindre fra hverandre som et resultat av deres “vennskap”

28.juni

Awkward, MTV (sesong 2)
Er du team Matty eller Team Jake? Personlig er jeg utvilsomt fan av Jenna og gleder meg til denne festlige komedien er tilbake.

28.juni

Louie, FX (sesong 3)
Louis C.K. er tilbake med mer brutalt ærlig komikk, løst basert på sitt eget liv.

1.juli          

Weeds, Showtime (sesong 8)
Du kan umulig ha lurt så mange mennesker som Nancy Botwin og ikke skaffe deg noen fiender. Så hvem skjøt på Nancy og familien hennes i sesongfinalen i fjor? Og ble noen truffet?

1.juli

Episodes, Showtime (sesong 2)
Matt LeBlanc (Friends) spiller “seg selv” – en svært selvopptatt og dum versjon av seg selv i en serie basert på et britisk format.

2.juli

Web Therapy, Showtime (sesong 2)
Lisa Kudrow (Friends) sin online-terapeut Fiona Wallice tar imot nye pasienter. Denne sesongen vil vi få pasienter spilt av blant annet Meryl Streep, Conan O’Brien, Rosie O’Donnell, Molly Shannon, Minnie Driver og Selma Blair

9.juli

The Closer, TNT (sesong 7)
The Closer avslutter sin siste sesong med seks bonus-episoder som vil lansere spinnoff-serien Major Crimes. Det er med andre ord på tide å ta farvel med Brenda Leigh Johnson.

9.juli

Perception, TNT (ny serie)
Alt er ikke alltid som det ser ut til.. Denne nye serien beviser at en manns oppfatning er en annen mann sin sannhet … og muligens en annen manns hallusinasjoner. Eric McCormack er tilbake på TV som Dr. Daniel Pierce, en noen ustabli professor og neuroscientist som hjelper FBI med vanskelige saker.

10.juli

White Collar, USA (sesong 4)
Serien starter opp i varmere klima etter at Neal stakk av fra politiet. Smallville og V-alumus Laura Vandervoort er også med som en potensiell ny romatisk interesse for Neal (Matt Bomer), og Mekhi Phifer vil spille en føderal agent.

10.juli

Covert Affairs, USA (sesong 3)
Sommer-spiondramaet er tilbake og nå som Annie har funnet fotfeste som agent, så kan ting bare bli mer actionfylt.

11.juli

Damages, DirecTV (sesong 5)
Den femte og siste sesongen av serien som engang gikk på FX, vil garantert bli eksplosiv. Vi får kanskje aldri svarene om Patty Hewes (Glenn Close) og Ellen Parsons (Rose Byrne), men vi elsker å se dem argumentere.

13.juli

Tyler Perry’s For Better or Worse, TBS (sesong 2)
Basert på Tyler Perry sine filmer «Why Did I Get Married»? Dette er en serie med Tasha Smith og MIchael Jai White som et gift par som prøver å balansere livene sine og holde ekteskapet intakt.

15.juli

Leverage, TNT (sesong 5)
Det finnes mange politi-serier, og for de som liker å se ting fra tyvenes perskeptiv så er dette en serie du ikke vil gå glipp av.

15.juli

Political Animals, USA (ny serie)
Dette er en serie i seks deler satt i Washington, D.C. og med en imponerende rolleliste inkludert Sigourney Weaver, Carla Gugino, Ellen Burstyn, Adrian Pasdar og James Wolk. Historien handler om skandaler og politisk korrupsjon.

19.juli

Sullivan & Son, TBS (ny seire)
Fra produsent Vince Vaughn, så er dette en ny situasjonskomedie med komikker Steve Byrne i rollen som Steve, en fyr som overtar familiebaren i Pittsburgh.

Ukjent dato

Breaking Bad, AMC (sesong 5)
Den etterlengtede siste sesongen blir delt i to. Den første halvdelen vil vises i juli og den andre delen i 2013. Serien tar opp tråden umiddelbart etter sesongfinalen.

13.august

Major Crimes, TNT (ny serie)
Denne spinnoff’en av «The Closer» vil forhåpentligvis fylle noe av tomrommet for dedikerte fans. Enkelte karakterer blir med over som feks Mary McDonnell sin karakter Captain Sharon Raydor og G.W. Bailey sin Detective Lt. Louie Provenza.

17.august

Boss, Starz (sesong 2)
Kelsey Grammer sin nye dramaserie var ikke en rating-hit men fikk blant annet Golden Globe nominasjoner og ble fornyet før første episode ble sendt.

4 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X