ABC annonserer at kanalen har plukket opp 7 av kanalens serier for nye sesonger. Dette i forkant av kanalens programlansering neste uke. 

Torsdag kveld var ABC tur til å lage litt støy. Offisielt fornyet kanalen 7 serier inn i tv-sesongen 2012-13.

Dette inkluderte de nye dramaseriene Once Upon A Time og Revenge som har ligget an nesten hele sesongen. TVLine rapporterte om at de i grunn allerede var på vei til å bli fornyet i slutten av mars. Den nye komiserien Suburgatory har også blitt fornyet for en ny sesong neste år.

Castle med Nathan Fillion og Stana Katic i hovedrollene har blitt fornyet. Serien har vært pålitelig mandag kveld for kanalen og hatt gode seertall. Krim-komidramaet vil returnere for en femte sesong. Serien fra Andrew W. Marlowe vil nå 100 episoder neste sesong på ABC.

Komiseriene Modern Family og The Middle har også blitt fornyet for nye sesonger.

Annonse

Grey ‘s Anatomy vil få en niende sesong. For de originale skuespillerne på serien har deres fremtid vært oppe iluften mens kontraktene deres har vært forhandlet fram. Nylig kom forhandlingene i mål, og vil gjelde for 2 nye sesonger (inkludert 2012-2013) av serien. Dette gjelder skuespillerne Ellen Pompeo, Patrick Dempsey, Sandra Oh, Justin Chambers sammen med James Pickens Jr og Chandra Wilson.

Det kjente medisinsk dramaet kommer fra produsent Shonda Rhimes som for tiden er produsent for 3 andre serier på kanalen. Dette inkluderer den nye serien Scandal med Kerry Washington (Ray) i hovedrollen, og Grey`s Anatomy-spinoffen Private Practice. Sistnevnte megles det fram til at skal få en siste sesong på 13 episoder etter dårlig seertall den siste tiden. Scandal ligger an til å bli fornyet, selv om serien ikke har vært en stor hit for kanalen.

Til høsten kan også et fjerde drama fra Shonda Rhimes dukke opp på kanalen, den mulige serien heter Glided Lily`s og er et periodedrama rundt åpningen og intrigene rundt et av New York`s første luksushotell i 1895. Serien har John Barrowman (Torchwood) i hovedrollen, med  Madeline Zima (Californication), Matt Long (The Deep End/Mad Men) og Matt Lauria (Friday Night Lights) i birollene.

Last Man Standing, Happy Endings og Don’t Trust The B—- forventes også å bli fornyet for nye sesonger på kanalen senere, eller neste uke når den Disney-eide kanalen har programlansering.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
2 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Anne Ellingsen Myrstad

Gledelige nyheter det der – spesielt Castle og Greys 🙂

Anne Ellingsen Myrstad
Anne Ellingsen Myrstad
8 år siden

Gledelige nyheter det der – spesielt Castle og Greys 🙂