Hulk-serie fortsatt under planlegging

Foto: Walt Disney Pictures/Marvel Studios

Om du er en av de mange som har sett The Avengers, er det sannsynlig at også du anså Hulk som noe av det beste med filmen.

Annonse

En TV-serie har vært ønsket en stund og håpet var alt i år, men dette ble utsatt. Til New York Daily News uttalte ABC-presidenten Paul Lee at det fortsatt er håp for den sinna grønne karen. Nå satses det på å nå 2013-2014 sesongen.

Med de enorme mengdene buckazoids som The Avengers bringer inn i kassen, hvor Hulken trekkes frem som et av filmens sterkeste kort – er nok motivasjonen for en egen serie sterkere enn noensinne. Det er ikke snakk om en serie basert på filmkarakteren – men det gjør nok fansen lite.

Har du forresten ikke sett filmen? Da bør du løpe til kinoen, for noe mer underholdende har jeg ikke sett på lang tid. Med 93% på Rottentomatoes har den blidgjort selv filmkritikere.

For de yngste går også TV-serien The Avengers daglig på Disney XD (for de av oss med barn har vi en unnskyldning til å se på…)

Klar for litt «Hulk Smash» på den lille skjermen, eller tror du budsjettrestriksjoner vil gjøre det hele til et for ambisiøst prosjekt?

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom