Serien Cougar Town  lever i faresonen i vår for å bli kansellert. Nå har det kommet fram at kabel-tv kanalen TBS som har et fokus på komiserier har interesse om å ta over serien, skulle det være mulig. 

Deadline skriver at TBS har vært i tidlige forhandlinger med produksjonselskapet ABC Studios som produserer Cougar Town. Serien har i år har gjennomgått svake seertall på kanalen som ikke lover godt for fremtiden til serien på ABC.

Skjebnen til serien har vært oppe i luften i flere måneder, spesielt etter ABC trakk serien fra å få en premiere med den nye og tredje sesongen i november. Serien kom tilbake i februar med en ordre på 22 episoder for sesongen kuttet ned til 15 episoder. Serien har gjennomgått mye svak tall som vi tidligere har skrevet. Dette tiltross for serieskaper Bill Lawrence innsats i å få til seere som sosiale mediekampanjer, besøk hos fans, og en vaskekte Scrubs-reunion på serien. Lawrence er kjent som skaper av Srcubs.

Ideen om at kabel-nettverket kan ta over en serie på nettverks-tv som ABC sin Cougar Town er ikke så veldig usannsynlig. Problemet med noe slikt vil være å gjøre det økonomisk både for ABC og TBS.

Politidramaet Southland ble kansellert etter 1 sesong på NBC i 2009,  og fikk senere samme året et nytt liv på TNT, en annen kanal eid av Turner Networks som TBS. Serien ble nylig fornyet en ny sesong, og seriens femte sesong.

Den Turner Network-eide kanalen TBS er kjent for Tyler Perry-komiseriene Tyler Perry’s: For Better or Worse pg Tyler Perry’s: House of Payne sammen med talkshowet Conan med Conan O`Brian og komiserien Are We There Yet? egne produksjoner. I sommer er den også klar med komiserien The Weeding Band med Brian Austin Green i hovedrollen, og Men At Work med Danny Masterson (That`s 7o`s Show) i hovedrollen.

Nå for tiden er ABC ute etter finne nye komiserier gjennom kanalens komedie-piloter for neste sesong, selv om flere av kanalens serier har en god sjanse på å komme tilbake. Modern Family, The MiddleSuburgatory og Happy Endings er uten tvil på vei tilbake på sendeskjemaet neste sesong av kanalens komiserier. Også nyeste tillegget av komiserier på kanalen, Don’t Trust The B—- In Apt. 23 ser ut til å bli fornyet for en ny sesong, samtidig som den har flere andre kanaler interessert skulle ABC ikke ende opp med å forsette med serien.

Annonse

Les også Vidars førsteinntrykk av ‘Last Man Standing’
Les også Steffens førsteinntrykk av Suburgatory’

Det ser også bra ut for Tim Allen komiserien Last Man Standing, som hadde en tøff oppgave med å holde en ny plass for komedier på tirsdagskveldene, der komiseriene Work It! og Man Up! alle ble kansellert tidlig før Cougar Town ble plassert samme kvelden på kanalen i februar.

Oppdatering: Søndag kveld meldte Deadline at avtalen som megles fram til mellom TBS og ABC vil gjelde for 2 sesonger av Cougar Town. TBS sikter på sikter på 30 episoder over 2 sesonger. Noe som også vil gjøre Cougar Town mulige til å bli solgt til syndikering.

Vil serien gå over i en mulig syndikering vil ABC og TBS  tjene mer penger på serien når den oppnår en slik milepæl. Syndikering gjør serien mulig å selge til flere utenfor samarbeidspartnerne kanalene er tilknyttet. Et eksempel på dette er Two And A Half Men som er solgt til kabel-tv kanalen FX som ikke er noe fast samarbeiderpartner til CBS som har den populære komiserien. Dette er noe av det mest lukrative tv-kanalene tjener på sine serier i tillegg til salg i utlandet.

Forhandlingene går for tiden framover, og en offentliggjøring av avtalen kan komme så tidlig som denne uken skulle avtalen komme i havn.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer