NBC plukker opp tv-piloten Go On til serie med Matthew Perry fra Friends i hovedrollen. Komiserien dukker opp på tv-skjermen til høsten på NBC. 

Den nye serien er en komiserie fra Friends-produsenten Scott Silveri, og gjenforener Silveri med Matthew Perry i denne nye komiserien. Silveri var også involvert i spinoffen Joey av den populære komiserien, og den kortvarige serien Perfect Couples. Begge på NBC.

Serien handler om en programleder som prøver å gå videre fra en personlig tragedie, og finner overraskende trøst fra medlemmer i hans obligatorisk støttegruppe som har en rekke forskjellige personligheter.

Julie White (Transformers), Laura Benanti (The Playboy Club), Suzy Nakamura (Help Me Help You), Allison Miller (Terra Nova) og Khary Payton har også roller i serien.

NBC har bestilt 13 episoder av serien i første omgang, og blir serien populær nok vil NBC bestille flere episoder i den kommende tv-sesongen. Hovedrolleinnehaver Matthew Perry har vært en populær denne våren for nye pilotprosjekter og fått tilbud til både drama og sitcom-piloter. Han blir med Go On hvor han også blir kreditert som produsent.

Perry hadde i 2006-2007 i Aaron Sorkin sin serie Studio 60 On The Sunset Strip som varte 1 sesong på NBC, før han i 2011 hadde hovedrollen i den kortvarige komiserien Mr. Sunshine på ABC. Perry har også hatt en gjesterolle over flere episoder på den Emmy-nominerte dramaserien The Good Wife denne sesongen.

Go On er den første produserte tv-piloten i 2012 fra NBC som ender opp som serie. Mens Hannibal ble plukket opp til serie basert på manuset.

 

Annonse

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay.
Klikk her for å se!