– Justified er den kuleste serien på TV

Annonse

Sesongfinalen til Justified er unnagjort og jeg frykter jeg her ikke kommer til å vie serien den oppmerksomhet den fortjener. Det må jeg jo gjøre noe med.

Jeg har lyst til å skrive en anmeldelse av sesongen, strengt talt har jeg lyst til å skrive om alle tre sesongene, for dette er en serie som fortjener oppmerksomhet.

Er dette briljant og nyskapende western, eller kun en smakløs re-vitalisering av den klassiske Hollywood-machomannen? Serien har lag på lag med analyser og diskusjonstema som bare skriker etter oppmerksomhet. Det er dessverre dette med tidsklemmen, som stjeler oppmerksomhet jeg burde viet til Marshall Raylan Givens og kompani.

Nå som sesongfinalen er sett og det er flere måneder til jeg igjen får sett mer, er det også et umiddelbart savn. Kan det være jeg nå liker serien bedre enn Breaking Bad? Mad Men? Game of Thrones?

Det er ikke utenkelig – hvor stort savnet blir de kommende månedene vil vel avgjøre den delen. Ikke at det betyr serien er genial – det er bare det at jeg digger den. En ubeskrivelig x-faktor, det grenser mot en guilty-pleasure opplevelse for gutta.

Annonse

Jeg gjør det dermed kort og slenger det ut der, i tilfelle det ikke blir tid til en mer dyptgående anmeldelse: Justified er kanskje den kuleste serien som er på TV.

Jeg er spent på å høre om du er enig – fyr løs i kommentarfeltet i så fall. Eventuelt bare kos deg med noen utvalgte videoer.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
8 Comments
Flest stemmer
Nyeste Eldst
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer