Er du nysgjerrig av natur? Du er ikke den eneste! Vi har hentet frem spoilers fra serier som, House, Revenge, The Killing og Once Upon A Time for å nevne noen.

Våren er i anmarsj og det betyr sesonginnspurt i en rekke serier. Erfaringsvis så får vi servert en del sjokkerende tvister på tampen av sesongen, og vi introduserer derfor SesongAvslutningenes Spoiler-Oversikteller SASO om du vil. I hvert nye Spoiler Alert utover våren, så oppdateres listen.

Parenthood

Denne uken ble sesongavslutningen vist på amerikansk tv. Vi avslører her ikke detaljene fra episoden, men de som har fulgt serien denne sesongen husker sikkert fra forrige episode at det tegner til å gå mot avslutning av forholdet mellom Sarah (Lauren Graham) og Mark (Jason Ritter). Se sniktitt fra episoden lenger ned.

Spørsmålet mange lurer på er selvsagt om de vil slå opp eller ikke. En faktor som absolutt spiller inn her er hvorvidt piloten County hvor Jason Ritter har en av hovedrollene blir plukket opp eller ikke. Dette avgjøres ikke før i mai.

I følge Lauren Graham så er det fremdeles håp for Sarah og Mark. Til TVLine uttaler hun at det ikke foretas en absolutt avgjørelse i finalen. Hun mener også at de problemene som har dukket opp i forholdet deres har vært troverdige og tildels har rot i aldersforskjellen. Sarah frykter at hun ikke skal være i stand å gi Mark det han ønsker seg mest, nemlig et barn. Og samtidig er hun også redd for at han heller ikke er klar for det..

Annonse

 

The Killing

Marin Ireland, sist sett som terrorist i Homeland, har peiling mot sesong 2 av AMC-serien The Killing. Hun har fått en gjesterolle som Liz, søsteren til etterforsker Holden. Karakteren beskrives som en tøff, arbeiderklassejente som ikke liker å få påpakninger fra broren sin, eller noen andre for den saks skyld. Ireland har også hatt en gjesterolle i CBS-serien A Gifted Man og en birolle i HBO-miniserien Mildred Pierce.

Sesong 2, som fortsetter mysteriet rundt Larsen-saken, har oppstart søndag 1. april med en dobbelt-episode. Serien starter opp igjen hvor den slapp. Mysteriet vil bare fortsette å utfolde seg og alt blir mer og mer personlig for disse karakterene.

90210

Han er tilbake!! Trevor Donovan vil igjen gi liv til den homofile karakteren Teddy Montogomery i The CW-serien 90210. Han forlot serien i november i fjor.

Detaljer rundt tilbakekomsten holdes tett til brystet, men i følge Zap2it så vil Teddy gjenforenes med minst en av sine West Berverly Hills-venner mot slutten av sesongen. Sist vi så Teddy så skulle han flytte til Washington med kjæresten Shane (Ryan Rottman).

 

 

House

Hent frem lommetørklene! Det er nå klart at Lisa Edelstein aka Cuddy IKKE vil dukke opp i seriens avslutning nå i mai. House er kansellert etter åtte sesonger og siste episode vises på amerikansk tv 21.mai.

Men det blir altså ingen siste House/Cuddy reunion. Tidligere har serieskaper David Shore uttalt at han skulle ønske at Cuddy kunne dukke opp en siste gang for å gi en verdig avslutning til det turbulemnte forholdet mellom henne og House.

Det er ikke klart på nåværende tidspunkt om Lisa Edelstein i det hele tatt ble spurt om å komme tilbake eller ikke. Representanter for Fox og Edelstein har begge avstått fra å kommentere dette.

Siste episode av House vil bli innledet med en spesial-sending i forkant som ser tilbake på seriens åtte sesonger.

 

 

Revenge

At det er trøbbel i tårnet for Daniel er det liten tvil om. Men hva så med mamma Victoria? Hva er i vente for henne?

Faktisk så kan vi glede oss til å se en romantisk interesse dukke opp. James Purefoy, som for øvrig også har landet en rolle i Kevin Williamson sin ikke-navngitte pilot sammen med Kevin Bacon, skal spille en gammle flamme. Han beskrives som en “kunstnerisk” karakter som vil gi verdifull informasjon om hvordan hun var før hun ble Victoria Grayson.

 

Once Upon A Time

Søndag denne uken så vil vi få servert et magisk eventyr som antagelig vil etterlate deg litt … grumpy?

Episoden, som har Amy Acker (Angel, Dollhouse) i en gjesterolle som en fe med navn Nova, avslører bakhistorien til Snøhvit sin mest gretne dvergevenn. Som en som Grumpy har følelser for, så vil Nova bidra til å fortelle hvordan Grumpy ble så gretten. En av sjefsprodusentene beskriver episoden som «en time som tatt ut av en Pixar-film».

Også  Belle spilt av Emilie de Ravin (Lost) dukker opp igjen. Hun har en fin liten scene med Grumpy. I følge produsent Kitsis så vil Belle antagelig bli å se igjen mot slutten av sesongen.

 

Breakout Kings

Breakout Kings er tilbake med sesong 2 fra 4.mars. For å korte ned ventetiden kan du kose deg med denne fem minutter lange sniktitten på hva vi har i vente:

 

SASO – SesongAvslutningenes Spoiler-Oversikt

Utover våren vil vi følge opp denne listen med teasere over hvilke tvister vi kan forvente oss i seriene som har sesongfinale før sommeren.  Alle punkter merket [SPOILER ALERT] vil avsløres utover våren. Det er selvsagt fritt frem til å bruke kommentarfeltet til å spekulere i hvilke karakterer og serier som er aktuelle.

Enkelte punkter har et lite + – tegn foran seg. Disse har ekstra informasjon og hint som avdekkes om du klikker på det.

 

Antall bekreftede bryllup: Minst 3

1. Mike og Molly/Mike & Molly
2. Jules og Grayson/Cougar Town
3. [SPOILER ALERT]

 

Antall mulige bryllup: Minst 2

1. Lemon og George/Hart of Dixie
2. Wolowitz og Bernadette/The Big Bang Theory

 

Antall bryllupspartnere avslørt via flash forward:  Mist 1

1. Barney og [SPOILER ALERT]/How I Met Your Mother

 

Antall par som har sex for første gang: Minst 1

[toggle_simple title=»1. SPOILER ALERT» width=»Width of toggle box»] Dette er et par som mange fans ønsker at skal bli sammen og som nå faktisk vil ha sex for første gang.

Hintene er som følger:

  • Duoen er å finne i en serie som går på ABC, Fox eller The CW.
  • Dette er absolutt IKKE en drømmesekvens.
  • Fans av paret vil bli fornøyd
  • Noen vil kanskje mumle i skjegget om at dette var for tidlig å føre dem sammen. Noen vil kanskje påstå at man hopper over litt for mange steg for at det skal bli ordentlig tilfredsstillende.
  • Selve akten vil finne sted i en episode som vises i mai.

[/toggle_simple]

 

Antall sjokkerende graviditeter: Minst 1

1. [SPOILER ALERT]

 

Antall babyer som blir født og/eller adoptert: Minst 1

1. Lily og Marshall/How I Met Your Mother
2. [SPOILER ALERT]

 

Antall par som slår opp/skiller seg: Minst 3

1. [SPOILER ALERT]
2. [SPOILER ALERT]
3. [SPOILER ALERT]

 

Antall dødsfall: Minst 6

1. NCIS: LA
2. Community
3. [SPOILER ALERT]
4. [SPOILER ALERT]
5. [SPOILER ALERT]
6. [SPOILER ALERT]

 

Antall karakterer som uteksamineres: Minst 11

1. Rachel/Glee
2. Finn/Glee
3. Kurt/Glee
4. Mercedes/Glee
5. Puck/Glee*
6. Quinn/Glee
7. Mike/Glee
8. Santana/Glee
9. Brittany/Glee*
10. Sam/Glee
11. Haley/Modern Family
* med mindre de må gå om igjen ett år… 🙂

 

Antall mulige dødsfall: Minst 4

1. [SPOILER ALERT]
2. [SPOILER ALERT]
3. [SPOILER ALERT]
4. [SPOILER ALERT]

 

Antall som gjenoppstår og/eller har store tilbakekomster: Minst 2

1. [SPOILER ALERT]
2. [SPOILER ALERT]

 

Antall som får sparken/slutter/bytter jobb: Minst 2

1. [SPOILER ALERT]
2. [SPOILER ALERT]

 

Antall forlovelser. Minst 1

1. [SPOILER ALERT]

 

Antall tidshopp: Minst 1

1. [SPOILER ALERT]

 

Antall drømmehus som ferdigstilles: Minst 1

1. Derek and Meredith/Grey’s Anatomy

 

Kilde SASO: TVLine

Annonse
Abonner
Varsle om
10 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Tonjene
8 år siden

Alle de som det står [SPOILER ALERT] på, får vi ikke vite dem?

Svar  Tonjene

Etterhvert Ausiello legger til.

Supert skrevet 🙂 Blir spennende tider detta.

Tonjene
8 år siden

Når kommer det oppdateringer her? 😀

8 år siden
Svar  Tonjene

Håper å ha en ny spoiler alert ute før helgen, da med oppdatert SASO (hvis det skulle være noe å oppdatere vel og merke, hehe )

Tonjene
8 år siden

Alle de som det står [SPOILER ALERT] på, får vi ikke vite dem?

8 år siden
Svar  Tonjene

Etterhvert Ausiello legger til.

Anne Ellingsen Myrstad
8 år siden

Supert skrevet 🙂 Blir spennende tider detta.

Tonjene
8 år siden

Når kommer det oppdateringer her? 😀

8 år siden
Svar  Tonjene

Håper å ha en ny spoiler alert ute før helgen, da med oppdatert SASO (hvis det skulle være noe å oppdatere vel og merke, hehe )