Er du av typen som ikke ønsker å vite noe som helst om hva du har i vente i seriene du følger med på? Da har du kommet til feil sted og bes snu med det sammen. Her følger spoilers og nytt fra Glee, Modern Family, Desperate Housewives, Homeland, Gossip Girl, Vampire Diaries, Criminal Minds, Bones og Fringe.

 

Glee

Er du en av dem som savner Vocal Adrenaline-alumnus og Rachel sin eks-kjæreste Jesse St.James? Da kan vi glede dere med at han vil vende tilbake i to episoder denne sesongen. Ryktene skal ha det til at han da vil være Vocal Adrenaline sin nye dirigent og leder.

Jonathan Groff som spiller Jesse vil for øvrig også bli å se som fast karakter i sesong 2 av Starz-serien Boss med Kelsey Grammer i hovedrollen. Groff skal spille Ian Todd, et ambisøst tilskudd til Mayor Kane sitt kontor.

Matt Bomer, best kjent som Neal Caffrey i White Collar og Bryce Larkin (not an accountant) i Chuck, dukker opp i en gjesterolle som Blaine sin storebror Cooper Anderson.

Modern Family

Gjengen fra Modern Family ser ut til å planlegge en tur til Disneyland. Vi kan forvente oss en episode satt i denne berømte temaparken i California en av mai-episodene.

 

Desperate Housewives

Det er bekreftet at en av karakterene i serien vil dø innen serieslutt i mai. Hvem som er den uheldige er ikke kjent enda.

Annonse

I tillegg ryktes det å være et overraskende bryllup i vente. Bree sin homofile sønn Andrew er den ene brudgommen og den andre er en (gulp) *****. Ettersom det er Andrew vi snakker om her, så er det selvsagt mer til historien. Og hvis du vil spekulere i hva som skuler seg under *****, så kan vi røpe at en lignende storyline utspiller seg for tiden i Gossip Girl

For øvrig er Carlos på rehab, så han jobber ikke noe som betyr at Solis-familien ikke har noen inntektskilde. Vil Gaby skaffe seg en jobb da? Det er stadig større fare for at hun må tilbake til arbeidslivet, og vi vet jo alle hvor glad hun er i arbeid av alle slag… ,

 

Homeland

I følge Morena Baccarin, som for øvrig blir å se i sin andre opptreden i The Mentalist i episoden som vises på amerikanske skjermer 16.februar, så kan vi forvente oss et ganske stort tidshopp når sesong 2 starter opp igjen. Visstnok så skal Brody nå være valgt inn i kongressen.

 

Gossip Girl

Har du ikke sett denne ukens episode av Gossip Girl, så scroll videre fort, fort!!

Få serier kan vise til en mer heftig “ship war” enn det vi ser i denne serien. Fans av Chuck og Blair aka “Chair” fortviler over alle hindringene som legges veien for dem, mens fans av Dan og Blair aka “Dair” nå gnir seg i hendene etter denne ukens Valentins-episode som endte i kyss, klapp og klem.

Michael Ausiello fra TVLine stavet det ut for sine lesere denne uken: DAIR IS ON. Og både neste ukes promo og bilder fra settet støtter opp om dette.

Vampire Diaries

Mange lurer nok på om vi noen gang vil få se igjen Jeremy og Katherine. Produsent Julie Plec forsikrer oss at vi vil få se Jeremy igjen før sesongen er over. Noe mer enn det vil hun ikke ut med.

Når det gjelder Katherine så er hun missing in action. Plec forklarer at hun er altfor smart til å la seg fange i det kaoset som nå utspiller seg og holder seg klokelig borte. Enn så lenge  i hvert fall.

Og hva med Alaric? Når skal han gjøre noe annet enn å drikke og flørte med Meredith?Vi vil snart lære mer om hans fortid som vampyr-jeger. Dette vil bygge opp under hvorfor Elena stoler slik på han. Og ting som han har slitt med over tid, vil komme frem og Alaric vil få mer klarhet rundt dette.

Criminal Minds

Paget Brewster vil ikke være tilbake neste sesong av Criminal Minds. Selv om serien ikke er offisielt fornyet enda, så gjør den det så bra ratingmessig at det regnes som sikkert at den blir fornyet. Emily Prentiss vil dermed levere inn skiltet sitt i slutten av denne sesongen.

Brewster uttalte til Deadline:

“After six wonderful years playing Emily Prentiss, I have decided it’s time for me to move on. As much as I will miss my Criminal Minds family, I am excited about the future and other opportunities.”

Bones

En av Brennan sine bøker skal filmatiseres og det blir spennede å se hvem Hollywood har valgt til rollene. Dette finner vi ut av når et mord bringer Booth og Bones og deres film alter-ego sammen. Booth sin stand-in er en action-stjerne som ikke bare gjør stunt foran kamera. Han har en kriminell historie med stoffmisbruk og overgrep. Skuespillerinnen som spiller Bones derimot beskrives som en “slut”.

 

 

Fringe

Fredag 24.februar vil vi visstnok få svar på saker og ting om vi skal tro den siste Fringe-teaseren. “Answers are coming” og observeren September har dukket opp i laben til Walter hvor Peter spør rett og “who and what are you people?”

Fringe tar sendepause de første tre ukene av mars og er så tilbake med nye episoder 23.mars. De vil da sende episoder uten pause ut sesongen på det som ratingmessig tegner til å bli seriens siste.

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay. Klikk her for å se!