‘Smallville’ sesong 11 som digital og tradisjonell tegneserie

Se opp! Er det et fly? Er det en fugl? Nei, det er Smallville sesong 11! CW-suksessen fortsetter sagaen om en ung Clark Kent, denne gangen i tegneserie-format.

Torsdag denne uken annonserte DC Entertainement at Smallville, som gikk i hele 10 sesonger på the CW, vil leve videre som digital tegneserie (Digital Comic).

Annonse

Smallville sesong 11 vil bli ført i pennen av manusforfatter Bryan Q. Miller som også har skrevet for serien. Tegneserien vil ha sin digitale debut 13.arpil og nye kapitler skal slippes hver uke. Kapitlene vil også samles opp og gis ut som tradisjonell tegneserie. Den første utgaven gis ut 16.mai. Dette er nesten et år på dagen etter at Clark fløy «up, up and away».

Miller hadde følgende beskrivelse av hva vi har i vente:

“Six months after Clark Kent donned the cape and took to the skies to save Earth from Apokolips… enter Season 11!” New allies abound! New enemies afoot! And old friends return where they’re least expected!”

Blant karakterene som er bekreftet å være med i sesongen er  Oliver Queen/Green Arrow, Chloe Sullivan-Queen, Lois Lane, Lex Luthor og General Lane. Og bare for å rydde alle tvil av veien – Clark sitt alter-ego kalles nå Supermann. «The Blur» hører fortiden til.

Miller får selskap i utviklingen av serien av tegner Gary Frank (Superman Secret Origin) og digital cover artist Cat Staggs, og Pere Perez (Batgirl).

 

SERIEÅRET 2022

Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetjenester: