Kristin Kreuk har vi ikke sett mye til siden hun forsvant ut av Smallville for noen år siden, nå vender hun tilbake til CW-nettverket i nyversjon av Beauty and the Beast

Suksessen til Once Upon A Time ser ut til å få sine følgesvenner, for det begynner å bli endel prosjekter med eventyr-bakgrunn der ute. Beauty and the Beast er et av to (!) prosjekter basert på den klassiske fortellingen, den andre (med navnet Beast) er under utvikling hos ABC.

I denne versjonen, satt til moderne tid, spiller Kreuk en vakker etterforsker som får en alliert i Vincent, som er blitt et beist som følge av militære eksperimenter.

CW-versjonen er basert på serien med samme navn som gikk på slutten av 80-tallet. Serien ble en tilnærmet kult-klassiker, med store navn som Ron Perlman og Linda Hamilton i hovedrollene. Ron Koslow, seriens skaper, er med som produsent i nyversjonen.

Annonse

Sukkersøt video fra 80-talls versjonen.

Gylden sjanse for Kreuk-comeback?

Etter at Kristin Kreuk forsvant ut av Smallville har hun ikke vært så mye på skjermen. Hun hadde en av hovedrollene i den forferdelige Street Fighter: The Legend og Chun-Li, og har hatt noen gjesteopptredener i Chuck, men karrieren som helhet har stagnert. Nå kan det være hun får blåst liv i den, om pilotprosjektet imponerer nok til at CW velger den ut som satsingsområde.

Det er ikke helt utenkelig, for kanalen sliter voldsomt med seriene sine. Med unntak av Supernatural og The Vampire Diaries, er Gossip Girl, Hart Of Dixie, Ringer, The Secret Circle og 90210 langt fra sikre for å bli fornyet. Halvparten av dem vil nok bli økset, som gir plass til nye serier.

Rent personlig må jeg si Kristin Kreuk både var den svakeste skuespilleren og hadde den dårligste karakteren i flere sesonger av Smallville, så jeg hopper vel ikke akkurat i taket av nyheten. Nå er ikke dette serien rettet mot en mann i 30-årene, CW ser ut til å fortsette med unge kvinner som målgruppe – spesielt siden de er den mest attraktive gruppen for annonsører – men det forhindrer meg ikke å ha en forutinntathet om dette prosjektet som er langt fra positivt. Kanskje jeg bare begynner å bli gammal og gretten.

Men, hun er et kjent ansikt og konseptet er vel som skapt for CWs målgruppe, anser det derfor som sannsynlig at jeg får en Kristin Kreuk å irritere meg over til høsten.

Hva med deg, ser du frem til Kreuk i en moderne vri på klassikeren?

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here