Annonse

Med gårsdagens skuffende premieretall for NBC-serien The Firm som bygger videre på filmen med samme tittel, så bør Mitch McDeere vurdere om han og familien skal flytte tilbake til vitnebeskyttelsen… Once Upon A Time og The Good Wife derimot har grunn til å smile.

Søndag 8.januar markerte premiere for The Firm og dessverre så er seertall og demoratingen ikke spesielt mye å skrive hjem om. 6,3 millioner seere fikk med seg den to-timer lange seriedebuten, noe som gav 1,4 i målgrupperating. Seertallet falt utover premieren.

The Firm plasserte seg dermed nederst på listen i den viktige 18-49 målgruppen i sin første sendetime, og delte jumboplassen med ABC-serien Pan Am timen etter. Sammenlignet med The Cape, som premierte for et år tilbake, så oppnådde The Firm 46 % lavere demorating.

Blant søndagens suksesshistorier finner vi ABC-serien Once Upon A Time som nå også er å se på TVNorge. Søndagens episode resulterte i 10,33 millioner seere (opp 15 %) og demo rating på 3.7 (opp 28 %).

The Good Wife hadde 11,2 millioner seere og 2.7 i rating (opp 23 %)

Annonse

Øvrige serier

Desperate Housewives (8,8 mill/3,0 rating) økte henholdsvis 8 % og 15 %. Pan Am (4 mill /1,3 rating) falt med hhv 14 % og 19 %, og oppnådde dermed series laveste demo rating så langt.

The Simpson’s (5,1 mill/ 2,3 rating) falt med 23 % i demo rating. The Cleveland Show (4,4 mill/2,1 rating) fikk en dipp på 9 % mens Family Guy (6 mill/3,0 rating) holdt seg stabil. American Dad (4,6 mill/2,1 rating) derimot falt med 16 %.

Foreløpige tall indikerer at CSI: Miami med 10,1 millioner seere og 2,5 i rating kan glede seg over en økning i ratingtall på 19 %.

 

Annonse