Problemene er endelig over for Lilyhammer, som nå har fått norsk premieredato. I tillegg ønsker amerikanerne mer av serien.

NRK krevde endringer

Lilyhammer har vær preget av flere utfordringer. Etter flere tilfeller av produktplasseringer krevde NRK endringer fra produksjonselskapet Rubicon. Premieren 1. januar ble utsatt på ubestemt tid mens de to aktørene forsøkte å komme til enighet.

Til NRK Kulturnytt uttaler Lasse Hallberg, administrerende direktør i Rubicon, at han er fornøyd med at partene er kommet til enighet. Han sier at serien ikke er klippet om, men retusjert slik at det ikke skal være noen tvil om at det ikke lenger er snakk om produktplassering.

Hallberg forteller at de kom opp med et forslag før jul, og at det ble akseptert. Alle mistanker om ulovlig produktplassering er ryddet unna, og avtaler er gjort om til lovlige sponsoravtaler.

Seriens premiere på NRK blir nå onsdag 25. januar, kl 21:40. Den amerikanske premieren på Netflix er 6. februar.

Netflix ønsker sesong 2

Netflix har også nylig uttalt at de ønsker en andre sesong av den norske serien, og at de ønsker å være med å produsere den andre sesongen til Television Business International.

NRK sa til Dagbladet forrige uke at de har opsjon på flere sesonger, som med deres fleste serier. Men at de måtte få gjort unna problemene med den første sesongen først. Nå ser det lyst ut for en ny sesong av den ferske NRK-serien, spesielt om seertallene blir gode.

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer

Lilyhammer

En amerikansk gangster tyster på sine egne. Han sendes til Norge for å få vitnebeskyttelse.
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer