Allen Gregory erkansellert. Fremtiden usikker for Fringe, Terra Nova og House.

Fremtiden for tre populære Fox-serier var tema da selskapets president Kevin Reilly talte under Televison Critics Assosiation sitt pressetreff. Han kunne meddele dårlige nyheter for Allen Gregory, mens skjebnen til Fringe, Terra Nova og House fortsatt er uviss. 

House-avgjørelse utsatt

Den eneste konkrete nyheten Reilly serverte var beskjeden om at den nye animerte serien Allen Gregory ikke blir fornyet for sesong 2.

Når det gjelder veteran-serien House, så han og serieskaper David Shore blitt enige om å utsette beslutningen til noen uker ut i nyåret. Avgjørelsen beskrives som vanskelig og at den kan gå begge veier.

Hvis serien avsluttes lover Reilly at det skal produseres en tilfredsstillende slutt. Det er også avgjort at det ikke blir noen spin-off.

 

Annonse

Terra Nova beslutning kommer i løpet av et par uker.

Når det gjelder statusen for nykommeren Terra Nova vil den avgjørelsen gjøres i løpet av de kommende ukene.

Reilly påpeker at kanalen uansett har tjent gode penger på serien og at seerne har hatt glede av den. Han innrømmer også at serien «søkte etter sin rette form kreativt sett» gjennom hele sesongen.

 

Fringe er et pengesluk.

Når det gjelder fan-favoritten Fringe, så medgir Reilly at kanalen taper penger på serien. Seriens seertall på fredager muliggjør derimot at det regnskapet kan gå i balanseBeslutningen for seriens videre eksistens er enda ikke tatt.

TVLine snakket med Fringe-produsentene Jeff Pinkner og J.H. Wyman tidligere denne uken og de delte  info om hvilke planer de har dersom dette skulle vise seg å bli siste sesong.

Pinkner mener dessuten at forrige sesongs cliffhanger kan fungere som seriefinale. Dersom Peter, som er selve limet i hele historien, hadde ofret seg selv på en heltemodig måte for å redde de to universene og kvinnen han elsket, så ville det i følge dem vært en autentisk avslutning.

J.J. Abrams, som er en av skaperne bak Fringe, krysser fingrene for at historien om Peter, Olivia, Walter & co får fortsette. Om ikke på Fox, så kanskje i andre formet eller kanaler. Den mest sannsynlige muligheten er å fortsette slik blant annet Buffy og Angel har gjort, i form av grafiske noveller.

Hvorvidt en annen kanal kan være interessert i å overta serien, blir bare spekulasjon. Erfaringsvis er det sjelden slike avtaler kommer i boks.

Joshua Jackson ønsker «tilfredsstillende avslutning».

The Hollywood Reporter intervjuet Joshua Jackson (Peter Bishop) og spurte i den forbindelse om hans reaksjon på uttalelsene fra Reilly og faren for kansellering. Jackson var svært ærlig og sa han absolutt ikke ønsket at Fringe skulle bli kansellert, men har forståelse for at det er økonomiske aspekter å ta hensyn til.

Alt han ønsker er at serieskaperne får tilstrekkelig tid på seg til å skape en tilfredsstillende slutt, uansett om dette skulle bli i år eller om fem sesonger. Han er åpen for både tv-filmer og en kortere sesong 5 dersom det skulle være aktuelt.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer