Entertainment President Kevin Reilly hos Fox snakket om status for tre av kanalens «boble-serier» under Televison Critics Assosiation sitt presseevent denne uken. Han kunne meddele dårlige nyheter for Allen Gregory, mens skjebnen til Fringe, Terra Nova og House enda ikke er tatt. 

Den eneste konkrete nyheten Reilly serverte var beskjeden om at den nye animerte serien Allen Gregory ikke blir fornyet for sesong 2.

Når det gjelder veteran-serien House, så han og serieskaper David Shore blitt enige om å utsette beslutningen til noen uker ut i nyåret og har ikke hatt noe møte om seriens videre fremtid enda. Han innrømmer at det er vanskelig å forestille seg kanalen uten House, og at beslutningen like fort kan dippe i negativ som i positiv favør.

Hvis dette skulle vise seg å bli siste sesong av House så insisterer Reilly på at det skal produseres en tilfredsstillende slutt. Og alle muligheter for en spinoff er også skrinlagt. Den muligheten har kommet og gått, hevder Reilly. Etter sigende har David Shore aldri funnet en mulighet for spinoff som han tente på.

Annonse

 

Terra Nova beslutning kommer i løpet av et par uker.

Når det gjelder statusen for nykommeren Terra Nova som forteller Reilly at beslutningen vil komme i løpet av de kommende par ukene. Dette fordi de er nødt til å starte opp produksjonen igjen i løpet av den kommende måneden dersom serien skal tilbake på skjermen for sesong 2.
Reilly legger til at dersom serien ikke kommer tilbake, så vil de uansett ha tjent gode penger på den, og seerne har hatt glede av den. Han innrømmer også at serien «søkte etter sin rette form kreativt sett» gjennom hele sesongen.

 

Fringe – et pengetap.

Når det gjelder fan-favoritten Fringe, så medgir Reilly at kanalen taper penger på serien. Med den ratingen den oppnår på en fredag kveld, så er det så godt som umulig å ha en positiv inntjening. Og

Walter Bishop er bekymret for fremtiden til 'Fringe'...

Reilly går så langt som å uttale at Fox ikke har for vane å tape penger med vilje… Men han påpeker at denne uttalelsen ikke er å regne som en kansellering. Beslutningen for seriens videre eksistens er enda ikke tatt.

TVLine snakket med Fringe-produsentene Jeff Pinkner og J.H. Wyman tidligere denne uken og de delte  info om hvilke planer de har dersom dette skulle vise seg å bli siste sesong.

“The answer to that question is the same every year. Worst case scenario, if this were the last aired season of Fringe — and as we’ve said before, there are other outlets where we could continue our stories, be they graphic novels or webisodes — we know what the end of this season is going to be, and it can function as a series finale.”

Pinkner mener dessuten at forrige sesong sin cliffhanger kunne fungert som en seriefinale dersom en fornyelse ikke hadde kommet. Dersom Peter, som er selve limet i hele historien, hadde ofret seg selv på en heltemodig måte for å redde de to universene og kvinnen han elsket, så ville det i følge dem vært en autentisk avslutning.

J.J. Abrams, som er en av skaperne bak Fringe, krysser fingrene for at historien om Peter, Olivia, Walter & co får fortsette. Om ikke på Fox, så kanskje i andre formet eller kanaler. Den mest sannsynlige muligheten er å fortsette slik blant annet Buffy og Angel har gjort, i form av grafiske noveller. Hvorvidt en annen kanal kan være interessert i å overta serien, blir bare spekulasjon. Erfaringsvis er det sjelden slike avtaler kommer i boks.

 

Joshua Jackson ønsker «tilfredsstillende avslutning».

The Hollywood Reporter intervjuet Joshua Jackson (Peter Bishop) og spurte i den forbindelse om hans reaksjon på uttalelsene fra Reilly og faren for kansellering. Jackson var svært ærlig og sa han absolutt ikke ønsket at Fringe skulle bli kansellert, men har forståelse for at det er økonomiske aspekter å ta hensyn til. Alt han ønsker er at serieskaperne får tilstrekkelig tid på seg til å skape en tilfredsstillende slutt, uansett om dette skulle bli i år eller om fem sesonger. Han er åpen for både tv-filmer og en kortere sesong 5 dersom det skulle være aktuelt.

Se hele intervjuet her:

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here