Året kunne vel knapt startet bedre, med AMC-serien The Killing klar for den bergensbaserte kanalen fra 1. januar. 

Serien baserer seg på danske Forbrydelsen og gjorde sine saker bra, både blant publikum og anmeldere. Mona H. dro frem ord som «mesterlig» i vår anmeldelse av serien. Det er samme nettverk som står bak Mad Men, Breaking Bad og The Walking Dead som her serverer oss en godbit til.

Serien ble nominert til tre priser i Critics’ Choice Television Awards og seks Emmy-nominasjoner. Første sesong er på 13 episoder, den er fornyet og sesong 2 premierer på AMC i 2012.

Med det styrker TV2 seg ytterligere på krimfronten, de har alt startet å sende Homeland, en av høstens beste nykommere. TV2 starter med en dobbeltepisode (som gjør at Reisen til popstjernen tas ut av sendeskjema), første starter 21:40, den andre 22:35.

Annonse

 

http://www.youtube.com/watch?v=u9av38iK_Y0&

 

11 KOMMENTARER

 1. Hei 🙂
  Hvorfor har the killing fått ny sende tid å nå ser jeg plutselig at den ikke går på søndag??
  Hva skjer ,når å hvor blir den sendt nå ???
  Det er jo nå det begynner å skje ting i serien.
  Er blitt helt hektet….

  • Det virker at TV2 gir The Killing en merkelig (dum?) sendetid som klokka 00:50 natt til mandag. Nok et prakteksempel på hvordan norske kanaler, spesielt utenfor NRK legger bort prisbelønte og kritikerroste tv-serier til et tidspunkt ikke vanlig mennesker har mulighet til å se det. Har kommentert dette veldig mye tidligere diverse andre steder, og det er langt ifra bare The Killing som har slikt. Må ha PVR nærmest for å få med deg de gode seriene i Norge i dag nærmest. 🙂

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here