Glad i Glee? Det er mye snadder på gang i kommende episoder når Sam vender tilbake, Santana og Finn på julegave-handel og Ricky Martin og Gloria Estefan i gjesteroller!  

Finn og Santana – venner?

Venner er kanskje å dra det litt vel langt, men de begraver i det minste stridsøksen midlertidig. Dette er nesten å regne som et vassekte julemirakel, og hva i alle dager er det som kan fære disse to sammen, frivillig? Angivelig så er det Finn som ender opp med å be Santana om råd for å velge ut julegave til Rachel. Santana overtaler Finn til å ikke gi henne et smykke (noe hun mener vil sende helt feil signaler) og i stedet gå for et par øredobber.

Og apropos Rachel – Lea Michelle som spiller henne twitret denne uken at Glee i juleepisoden vil hylle de klassiske og ultra-cheesy julespesial-episodene som ble laget på 60-tallet. Vi kan forvente at dette vil inkluderer overveldende kostymer.

Gloria Estefan som Santanas mamma?

Ryktene skal ha det til at Glee er i dialog med den latinske superstjernen Gloria Estefan i håp om at hun vil påta seg rollen som Santana sin mor. Santana kom nylig ut av skapet som lesbisk, noe som ikke ble spesielt godt mottatt av bestemoren hennes som regelrett kastet henne ut. Etter signende taklet foreldrene hennes det bedre, men deres reaksjoner fikk vi aldri sett.  Vi kan jo krysse fingrene for at moren klarer å få bestemoren på bedre tanker.

Det er nettstedet EW.com som rapporterer at Glee planlegger å bruke Estefan sine sanger i episoden, og da også et par flerspråklige låter.


Ricky Martin – McKinley Highs nye spansklærer?

Glee har tatt en pause fra kjente gjesteroller den senere tiden, men nå ser det altså ut til at de tenker å kjøre på igjen. I tillegg til Gloria Estefan, så er det også i forhandlinger med Ricky Martin i håp om at han vil gjeste serien tidlig neste år.

Ricky Martin skal i så fall shake his bon-bons som «den kjekkeste spansklæreren som noensinne har eksistert i Ohio.» Martin vil selvsagt gjøre mer enn bare å lære håperfulle New Directions medlemmer spansk grammatikk. Det legges opp til to store musikalske innslag i episoden hvor Martin vil være sentral.

Annonse

Episoden vil vises i slutten av januar, og dette vil være den mest profilerte skuespillerjobben for Ricky Martin siden hans to år i General Hospital på 90-tallet.

 

Look who’s back!

Det var mye skriverier, misforståelser og kaos rundt Chord Overstreet sin videre fremtid i Glee i vår og sommer. Til slutt endte det med at Overstreet valgte å takke nei til tilbudet om tilbakevendende gjesterolle (recurring role). For en måneds tid siden kom det for en dag at han har gjort helomvending, og nå har de første bildene kommet ut.

Utstyrt med gitar så ser det ikke ut til at Sam har noen problemer med å finne tonen med gamle venner. Sam dukker opp i episoden «Hold on to Sixteen» som vises 6.desember.

http://www.youtube.com/watch?v=frqBPokBrDc

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay. Klikk her for å se!