Førjulsgave: Spoilers fra ‘Grey’s Anatomy’, ‘Vampire Diaries’, ‘Justified’, ‘Chuck’ m.fl

Del nyheten

Julen er en herlig tid, men julen betyr også seriepause og mange ukers ventetid før seriene starter opp igjen. Vi kan glede dere med en skikkelig velfylt nissesekk full av spoilers fra serier som Grey’s Anatomy, Vampire Diares, Nikita, Chuck, Justified, Southland og enda noen til.

Grey’s Anatomy

Når GA starter opp igjen med nye episoder over nyttår så kan vi forvente oss at lille Sofia truer med å stikke kjepper i hjulene for Callie sin store Valentinesoverraskelse for Arizona. Men det er ikke den lille sin feil egentlig, det er Mark sin. Callie ber han passe datteren, men han har egne planer så hun blir tvunget til å prøve å overtale andre leger til å være barnevakt.

Er du fan av Meredith og Derek? De er også sentrale i den samme valentinsepisoden som sendes 9.februar. Og det er så absolutt i lystne, hvis du skjønner hva jeg mener…

Vampire Diaries

I den andre episoden etter at Vampire Diaries er tilbake over nyttår så er vi alle invitert i Caroline sin 18-års dag! Dette er i følge seriesjef Julie Plec en viktig episode for Caroline. Den er emosjonell, skummel og veldig kraftfull om vi skal ta henne på ordet. Men det er ikke bare Caroline som står i sentrum. Det er også en viktig episode for vennene – for Elena, Matt, Bonnie og Caroline. Det er også en viktig episode for Caroline og Tyler og deres forhold.

Det er også en massiv episode for Elena og Stefan og Stefan sin kamp mot Klaus og hvor langt han er villig til å gå  for å understreke poenget sitt uten å bry seg om annet eller andre. Det er også en viktig episode for Damon sin utvikling fra badguy til helt.

Og mens vi er inne på Damon… Det som ser ut til å være Stefan sitt forrærderi presser Elena og Damon tettere sammen, noe som leder til haugevis av seksuell og romantisk spenning dem i mellom. De er frykgelig sinte på Stefan og tvunget til å beskytte seg selv mot det Klaus måtte planlegge. Vi kan også se frem til et interessant møte mellom Damon og Stefan hvor Damon bokstavlig talt prøver å slå svarene ut av Stefan om hvorfor han svek dem og dermed ødela planen deres.

Vi har ikke sett det siste til Klaus sin søster, Rebekah. Og en ting er sikkert – det blir ingen lykkelig gjenforening når noen etter hvert fjerner dolken i ryggen hennes. Hun tillot seg å bli følelsesmessig lurt av Elena og Elena dolket henne bokstavlig talt i ryggen. Rebekah sitt hat mot Elena vil være et stort problem for Klaus, som naturlig nok ikke vil at noe skal skje med Elena. Det var en råtten ting å gjøre, og Elena vil betale prisen for det. Rebekah er heller ikke spesielt fornøyd over at Klaus løy om moren deres sin død.

Shameless

Når Shameless (US) er tilbake med sesong 2 så trenger du ikke forvente å se Fiona og Steve sammen lenger. Faktisk så er Justin Chatwin som spilte Steve totalt fraværende når serien starter opp igjen 8.januar. Men Fiona skal nok klare seg likevel, hennes kalender er ikke tom! Vi kan se frem til å se både Lone Star-skuespiller James Wolk som en romantisk interesse og etter det så vil Taylor Kinney, sist sett i Vampire Diaries, ha en gjesterolle. Kinney skal spille en gammel flamme fra high school som nå er gift.

Justified

Lurer du på hvordan Raylan vil bli påvirket av Winona sin gravidtet? Du er ikke den eneste! Raylan sitt farlige arbeid og farskap går ikke akkurat hånd i hanske. Dette vil føre til litt selv-refleksjon og dypere tanker om valgene han gjør og det livet han lever. Tidlig i sesong 3 vil vi også se at Boyd desperat prøver å bli i fengsel, mens Raylan desperat forsøker å få han ut!!

Vi kan også forvente at flere karakterer vil falle fra i kommende sesong. Det loves mer kuleregn og noen vil komme i skuddlinjen.

Chuck

Shaw er tilbake! Hva kan vi så forvente oss av denne ukens episode av Chuck? Produsent Chris Fedak avslører at Chuck og co vil innse at Decker og hans plan hele tiden har vært manipulert av Daniel Shaw fra fengelscellen. De ønsket å gi sesongen en skikkelig «monsterhistorie» til jul og bestemte seg for å hente tilbake en skikkelig skurk fra tidligere sesonger. På slutten av sesong 3 var Shaw virkelig en skikkelig ond type og således et perfekt valg. De lover en gal og intens episode hvor Shaw jakter på Sarah.

Southland

Southland er tilbake med sesong 4 (sjekk her for promo og karaktervideoer) 17.januar. Tidligere partnere Sherman og Cooper får en stille gjenforening allerede i første episode, men vil ikke være tilbake som partnere i samme bil. Sherman kommer i konfrontasjon med en annen politibetjent spilt av Lou Diamond Phillips over hans slappe holdning til protokoll. Cooper derimot er paret med en ny politibetjent spilt av Lucy Liu som har spesielt bedt om å få han som partner av en helt spesiel grunn…

New Girl

Visste du at Ryan Kwanten, best kjent som Jason Stackhouse i True Blood, dukker opp i en gjesterolle neste år? Han skal spille Jess sin one-night stand på selveste Valentinsdagen. Hans karakter heter Oliver og er visstnok utrolig kjedelig.

Castle

Jennifer Beals dukker opp i gjesterolle som Sophia, en CIA agent som ankommer New York for å fange en tidligere Navy Seal som har brutt ut i en krimminell løpebane. Det vil ikke unaturlig, oppstå en liten krig om ledelsen I etterforskningen mellom CIA og NYPD, men det er ingenting mot anspentheten mellom Beckett og Sophia, som oppdager at de har mye til felles…

Det er også klart at ABC har utvidet Castle sin sesong med en episode, så det totale antallet er nå oppe i 23 for inneværende sesong.

Nikita

Når Nikita støter på sin gamle sponsor fra narko-rehabiliteringen, så vil hun omsider lære sannheten om hva som skjedde den kvelden hun drepte en politibetjent mens hun var høy. Det var faktisk to politibetjenter til stede, men noen fra Division, helles fremtidige arbeidsgiver, ryddet opp i sakene ved å drepe det eneste vitnet.

Annonse
X
X
X