Christopher Meloni er kanskje ferdig med Special Victims Unit for godt etter han forlot serien i år. I sin neste TV-rolle returnerer han til kanalen HBO hvor han tidligere spilte i serien Oz. Til sommeren kan vi se han i True Blood og han er ikke det eneste nye ansiktet i vampyrseriens 5. sesong.

I sesong 5 av True Blood vil Meloni ha en hovedrollene som en mektig vampyr. Rollen beskrives som en gammel og mektig vampyr som holder skjebnen til Bill (Stephen Moyer) og Eric (Alexsander Skarsgåård) i sine hender.

Ryktene om at HBO hadde sirklet inn Meloni for en rolle startet i forrige uke, men det tok tid å få avtalen i havn på grunn av innspillingen til Man of Steel, den kommende filmen om Superman. Michael Shannon fra Boardwalk Empire er også med i filmen som General Zod, mens Henry Cavill fra The Tudors spiller Clark Kent/Supermann.

I mai forlot Meloni serien Special Victims Unit, som sendes på TVNorge og Fox Crime Norge her til lands. NBC var ikke villige til å gå med på hans krav for å forsette i serien. Han har siden 1998, altså i hele 12 sesonger, spilt rollen som detektiv Elliot Stabler i serien som følger en sedelighets-gruppe i en eliteavdeling hos politidistriktet i New York.

Flere nye fjes!

Christopher Meloni er ikke eneste nye skuespilleren i True Blood. Serien vil tradisjonen tro også i sesong 5 by på en rekke nye fjes.

Annonse

Kelly Overton og Louis Herthum

Blant varulvene vil Kelly Overton (The Ring Two) dukke opp i en rolle som Rikki i 6 episoder. Hun beskrives som svært vakker. Hun krever svar på hva som skal skje med den nye lederen deres. Det er også mulighet for at karakteren vil dukke opp igjen i sesong 6.

Louis Herthum (The Last Exorsism) er også klar for serien som en tøff og sterk varulv som nekter å bøye seg for den nye lederen deres.

Valentina Cervi

Den italienske skuespilleren Valentina Cervi, som spilte i den kortvarige BBC-serien Zen, debuterer på amerikansk TV i True Bloods kommende sesong. Sammen med Meloni har hun en av de nye hovedrollene som Salome, nok en en mektig vampyr. Salome er både intelligent og forførerisk. TVLine , som kom med nyheten, beskriver rollen som et kjærlighetsbarn mellom de mektige karakterene Russell og Maryann.

Dale Dickey

Dale Dickey fra My Name Is Earl og som også har gjort en gjesterolle i Breaking Bad, skal spille moren til en vi kjenner ifra før. Hun har rollen som Annie, varulv og moren til avdøde Marcus som var lederen for varulvene i Shreveport. Hun er mektig og respektert i miljøet til varulvene og er fast bestemt på å utføre et rituale, kanskje noe i et ledd for å ta hevn over Alcide som drepte hennes sønn?

Lucy Griffith

Britiske Lucy Griffith fra BBC-serien Robin Hood er også klar for sesong 5, i enda en stor rolle.

Griffith vil spille Nora, Eric (Alexander Skarsgard) sin vampyr-søster som også ble gjort til vampyr av Godric. Hun jobber som en dobbeltagent for vampyr-myndighetene. Hun beskrives som intelligent, skremmende og en veldig god løgner. Hun elsker Eric dypt, men har dedikert livet til en høyere mening enn Eric.

Hva syns dere om castingen så langt? 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
6 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Vidar Daatland
8 år siden

En av de få positive tingene med en skuffende sesong var at de ryddet mye plass i en overfylt serie. Er litt redd de skal gjenta den tabben, fremfor å gi litt albuerom til etablerte karakterer :/

Steffen Linus Jensen Stø

Har da egentlig alltid gjort det, men som vanlig så ender jeg tilbake på serien igjen neste sesong. Serien bare tiltrekker meg, og er noe en guilty pleasure. Christopher Meloni, og et ganske sikker retur av en annen som har vært på serien tidligere er nok med alt fra før til at jeg skal se ihvertfall det første som kommer.

Marianne Rognerud
Marianne Rognerud
8 år siden

Finnes det en høyere mening enn Eric? 🙂

Vidar Daatland
8 år siden

En av de få positive tingene med en skuffende sesong var at de ryddet mye plass i en overfylt serie. Er litt redd de skal gjenta den tabben, fremfor å gi litt albuerom til etablerte karakterer :/

Steffen Stø
8 år siden

Har da egentlig alltid gjort det, men som vanlig så ender jeg tilbake på serien igjen neste sesong. Serien bare tiltrekker meg, og er noe en guilty pleasure. Christopher Meloni, og et ganske sikker retur av en annen som har vært på serien tidligere er nok med alt fra før til at jeg skal se ihvertfall det første som kommer.

Marianne Rognerud
Marianne Rognerud
8 år siden

Finnes det en høyere mening enn Eric? 🙂