Høsten nærmer seg slutten og det tegner et klarere bilde over serier som nok ikke får oppleve neste høst.

Charlie’s Angels, Chuck, Desperate Housewives, Free Agents, How To be A Gentleman, Memphis Beat, One Tree Hill og The Playboy Club er alt kansellert/avsluttes.

Her er seriene som etter all sannsynlighet følger, om forhold ikke endrer seg fremover:

 

Pan Am

TV3 er kjempefornøyd med seertallene for Pan Am-premieren her hjemme, men det hjelper lite når den underpresterer såpass over dammen. En positiv nyhet i det hele er at den ser ut til å ha funnet sitt bunnpunkt og opplevde i helgen for første gang en liten oppgang i ratingen. Den må stige langt mer, eller ABC må flytte rundt på serien, for at den skal fly ut av denne stormen.

 

Fringe

Annonse

Ja vi elsker Fringe! Alle geeks gjør det, serien er som en kombinasjon av Lost og X-Files. Uheldigvis er det så få som ser på serien. Den har hatt to ukers pause i statene, vi kan ikke annet enn å krysse fingrene for at seertallene tar seg opp – eller at andre faktorer (opptakstall, DVD-salg, nettverksavtaler) gjør at denne nok en gang fornyes mot alle odds.

 

Harry’s Law

Det hjelper ikke med over 8 millioner seere, når så mange av dem er så gamle. Annonsekanaler er utrolig glad i 18-49 aldersgruppen, og der er ratingen for denne serien forferdelig.

 

A Gifted Man

Er det en gave denne trenger, er det en hel haug med flere seere. Serien, som skapt for kanaler som TV2 Bliss og FEM, er overraskende nok ikke kansellert enda. Det gir jo et eller annet form for håp i det minste.

 

Prime Suspect

Den nye serien, som Fox Crime har sikret seg, ser ut til å bli årets «kritikerne liker den, men seerne ser den ikke». Det er et par av dem hvert eneste år. Seertallene er skrekkelige og flere tiltak, som omfattende repriser, har ikke bedret situasjonen.

 

Body of Proof

I sin andre sesong sliter denne serien voldsomt og klarer ikke gjenta seertallene fra første sesong.

 

Man Up!

Serien om «mannfolk i identitetskrise» premierte dårlig og falt ytterligere uken etter.  Med bare to episoder er grunnlaget kanskje litt tynt, og den er vel serien som har størst mulighet til å dra seg ut av sumpen, men da må seertallene forbedre seg ASAP.

 

Hva med resten, er de sikre?

Om du ikke finner din favorittserie her, betyr det ikke at den er sikret noe som helst. Det er en lang liste med serier som er usikre, bare for å nevne noen: Private Practice, CSI: Miami, Nikita og Gossip Girl. Sjekk ut serieprognosen vår for fullstendig oversikt.

En liten positiv nyhet opp i det hele, Grimm hadde gode premireretall og heves til 60%, mens Once Upon A Time fulgte opp sin gode premiere og er med det over i grønn sone. American Horror Story, som snart premierer på Fox Crime, er fornyet.

 

Serieprognosen er vår oversikt over hvordan vi anser mulighetene for ny sesong for en rekke TV-serier. Du kan sjekke den ut her.

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay.
Klikk her for å se!