Maria Bello og de andre kaster fra seg hatten. Ifølge flere kilder, deriblant Deadline.com har NBC denne uken valgt å kansellere den nye serien Prime Suspect. Serien er en amerikansk tolkning av den britiske serien med samme navn, om hvordan det er å være eneste kvinnelige politietterforsker i et mannsdominert politidistrikt.

Serien har siden start slitt med dårlige seertall, og var en av de to seriene som i går uteble fra NBC sin vårsesong i 2012 sammen med Community. Sistnevnte er riktignok ikke kansellert, men satt til pause-status inntil videre.

Det sies at produksjonen og skuespillerne fikk vite besluttingen rett før NBC annonserte planene for vårsesongen 2012. Prime Suspect vil gjøre ferdig episode 12 i disse dager, mens filmingen av episode 13 starter neste uke før produksjonen legges ned.

Her i Norge sendes Prime Suspect på Fox Crime Norge.

Tidligere i høst skrev Vidar sitt førsteinntrykk om den nå kansellerte serien.

Annonse

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer