Halloween skremte vekk Terra Nova-seerne, i en katastrofekveld som kan bety slutten for serien.

Før vi tar for oss mandagens tøffe kveld for TV-serier la oss summere opp de siste dagene:

Fredag

De fleste seriene tok pause grunnet baseball, men Grimm premierte til meget gode tall og en 2.1 rating i aldersgruppen 18-49. Chuck var også tilbake for sin siste sesong, men det gikk ikke særlig bra der den karret til seg en svak 1.1 rating. Supernatural holdt seg stabil på 0.7.

Boss så en nedgang fredag kveld fra premieren, første visning oppnådde 391 000. Starz er en betalingskanal, som gjør at det teller mer hvor mange seere episoden får totalt over flere visninger, samt opptak. Foreløpig har den 1.1 millioner seere, mot premierens 1.7 millioner (den økte til 3 millioner med opptak).

Annonse

Søndag
Jentene er ikke lenger i fritt fall

På søndag var det Once Upon A Time som igjen kunne juble, etter kun et fall på en million seere i forhold til premieren. Pan Am opplevde for første gang en liten stigning i seertall. Nykommeren Allen Gregory opplevde en svak premiere med 4.7 millioner seere.

Blant kabel-tv seriene ga Halloween-helgen gode tall. Homeland gikk opp 18%, mens Dexter oppnådde sine beste seertall siden sesong-premieren, med totalt 2.42 millioner.

Mandag
Veteranserien House har sett bedre dager

Stakkars Terra Nova. Serien opplevde en fin oppgang for to uker siden, som ga et sterkt håp om fornying. Det håpet er med ett blitt langt svakere med kun 6,5 millioner seere, en nedgang på svimlende 0.7 i rating for aldersgruppen 18-49 år. Nå var det ventet at det ville bli en dårlig dag for de fleste serier, men et fall på rundt 25% er langt over snittet på 10% for kvelden.

Two And A Half Men og House fikk det også tøft mandag, ned til henholdsvis 13.9 millioner og 6.6 millioner seere. Kveldens store vinner var utvilsom Castle, som til tross for Halloween gikk opp til 12.58 millioner seere.

Tirsdag
Ikke en så stor hit som ønsket, men 'Ringer' klarer seg bedre enn det meste annet på CW.

Man Up faller fortsatt, den serien er det lite håp for. Last Man Standing gikk ned 0.1 i rating, men holder seg bra med totalt 9.42 millioner seere. New Girl var tilbake, men opplevde sin svakeste kveld med 7.62 millioner seere, nedgang på rundt 17-18%. Uansett bedre enn partnerseriene sine i Fox, henholdsvis Glee (7.47 millioner) og Raising Hope (5.37 millioner). De to NCIS-seriene regjerte som alltid tirsdagskvelden, mens Ringer holdt seg stabilt.


Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer