‘Grimm’ får full sesong

Grimm-fans kan gru-glede seg til flere skumle episoder fremover. NBC har gitt nykommeren «back 9» ordre og full sesong.

Grimm har vært et av få lyspunkt hos NBC denne sesongen. Så langt denne sesongen så har serien hatt et gjennomsnittlig seertall på rundt 7 millioner og 2.3 rating i den viktige 18-49 målgruppen. Og det attpå til på dødens dag, fredag!

Annonse

NBC uttaler følgende om beslutningen om å gi Grimm full sesong:

[quote]“This series is turning the traditional procedural drama on its head and is attracting a loyal following for us on Friday nights. We love where it’s going creatively and we’re excited to deliver more episodes to our audience.”[/quote]

Mitt førsteinntrykk av serien er at konseptet er spennende, men jeg fant hovedpersonen dødskjedelig og flat. Heldigvis har serien en av de bedre nye karakterene denne sesongen, Eddie Monroe (Silas Weir Mitchell), noe som gir den et løft.

Her er promo for kommende episode av Grimm:

SERIEÅRET 2022

Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetjenester: