‘Gossip Girl’ episode 100: Blir Blair Runaway Bride?

Del nyheten

‘Gossip Girl’ episode nr 100 vises 30.januar. I sentrum står Blairs kongelige bryllup og spørsmålet er om vi vil få en Runaway Bride…

Innspillingen av episode 100 ble behørig markert denne uken, og gjennomgående utsagn fra skuespillere og produsenter var «ingen kommentar», «det kan jeg ikke si noe om» og «du må vente å se». Noen spoilers og hint har dog likevel kommet for en dag. Her er noen hint om hva vi kan vente oss i jubileumsepisoden:

EPISODENS NAVN

Det krevde litt list og en del trygling, men produsent Josh Safran avslørte til slutt ovenfor TVLine at de har kommet frem til den «perfekte» tittelen. Tittelen er «G.G.», noe som jo er seriens monogram. Men med engelsk uttale så blir dette det samme som filmtittelen «Gigi», og da blir ting straks mer interessant for de som ønsker å tolke eventuelle, potensielle paralleller.

Gigi-oppsummering:

Weary of the conventions of Parisian society, a rich playboy and a youthful courtesan-in-training enjoy a platonic friendship, but it may not stay platonic for long.

Her er linken til Gigi sin imdb-side.

VIL DET BLI ET BRYLLUP? 

Et bryllup vil finne sted i episoden, lover produsent Stephanie Savage. Men det er ikke avklart om et helt bryllup vil ble gjennomført…

Det spekuleres i om Blair vil ta en «Runaway Bride» og forlate Louis ved alteret. Bildet av Blair som løper i en brudekjole har satt fart i ryktene, men produsentene vil ikke bekrefte noe, og sier ertende at det kan jo være en del av en drømmesekvens eller kanskje hun bare er litt sent ute…

DANCE, DANCE 

Mark Piznarski regisserte episode 100, og det var også han som regissert pilotepisoden i sin tid. Han har lovet at vi i første halvdel av episoden vil se noe vi aldri har sett skuespillerne i Gossip Girl gjøre. Han ville ikke si noe mer om hva, men Blake Lively (Serena) lot det glippe ut at de hadde spilt inn en stor dansesekvens, så sjansene er store for at det var det Piznarski mente.

DAN & BLAIR 

Dan og Blair har alltid vært i tottene på hverandre, og det var først i siste halvdel av forrige sesong at et usannsynlig vennskap vokste frem mellom dem. Et vennskap de knapt ville erkjenne ovenfor hverandre og i hvert fall ikke for omverden. Det er tydelig at i det minste Dan har innsett at han har romantiske følelser for Blair, og de har også delt ett kyss. I Dan sin bok «Inside» som er basert på han selv og vennene, hintes det også om noe mer, men om dette er basert på faktiske hendelser eller ren fantasi fra hans del, er ikke klart.

Dan og Blair har etter Blair sin forlovelse med Louis havnet i annen rekke, men Penn Badgley (Dan) avslørte ovenfor TVLine at i episode 100, så vil Dan spille en spesiell rolle og det på en måte som ikke er konvensjonell. Han lover også at seerne vil gispe når de ser hva det er.

Er det Dan og Blair tittelen «G.G. (Gigi) henspiller til?

CHUCK & BLAIR 

Chuck og Blair har hatt en turbulent, romantisk affære de siste fire sesongene. Denne sesongen er Chuck på en indre sjelereise og prøver etter beste evne å forbedre seg selv. Han har til og med gått så langt som å be om unnskyldning til Blair for alt han har gjort, noe som ikke akkurat er noe han har for vane å gjøre.

«Chair» fans håper selvsagt på at Chuck vil ri inn på en hest og ta med seg bruden. Ed Westwick (Chuck) spøkte med at han faktisk har tatt ridetimer. Men i etterkant så innrømmet han at det nok ikke kom til å skje, i hvert fall ikke det med hesten… Mange håper fremdeles på at Chuck vil vise seg å være faren til Blairs barn.

FAREN FØRER BLAIR TIL ALTERET!

John Shea, som spiller Blairs far avslører at han får føre datteren ned kirkegulvet, så da vet vi i det minste at bryllupet vil komme godt i gang om ikke annet.

LYKKELIGE ALLE SINE DAGER? 

Leighton Meester (Blair) har uttalt: “Blair er forlovet med en prins, og hva kan vel være bedre? Men så innser du at eventyret ikke er 100 % perfekt likevel.»

Så hvilken kavaler ønsker Leighton Meester skal gi Blair en lykkelig slutt? “Blair og Chuck har hatt sine oppturer og nedturer, og selv om mange elsker dem sammen så tror jeg at tid fra hverandre har hjulpet Blair å vokse. Og et forhold jeg gjerne vil se utvikle seg er det mellom Blair og Dan. Jeg elsker å jobbe sammen med Penn Badgley. Men vi får se hva som skjer.»

Hva håper du på? Kongelig allianse med prins Louis, reddet av ridder Chuck eller overraskende allianse med outsideren Dan?

Annonse