Det var en gang et eventyr om den siste mann, som fikk en lykkelig slutt. 

ABC har bestilt full sesong for alle tre seriene, som i det minste sikrer at vi får glede av dem også neste år.

Happy Endings går her hjemme på TVNorge, mens ingen av de to nye seriene er, såvidt vi vet, klar for noen norske kanaler. Men spesielt Once Upon a Time vil nok definitivt finne sin vei over dammen, den er kanskje årets gøyeste overraskelse som skapt for alle Neverending Story-tilhengere.

Verre er det for Pan Am, som skuffer stort hva seertall angår. Det er bestilt nye manus, men det betyr ikke mye. Trolig er det en intern krig om seriens videre skjebne. Den har støttespillere i nettverket, men hva hjelper det når seertallene er så dårlige som de er?

Hva gjelder Man Up er det intet nytt, som ikke lover godt for serien.

Annonse

Happy Endings, som er i sin 2. sesong, opplever seertall på nærmere 8 millioner. Last Man Standing har over 9 millioner, i ABCs forsøk på en ny komediekveld tirsdager, mens Once Upon A Time oppnår eventyrlige 12 millioner på søndagskvelden.

Førsteinntrykk: Last Man Standing

Førsteinntrykk: Once Upon a Time

Her kan du sjekke ut trailere:

http://www.youtube.com/watch?v=MjbY6E65Np8

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer