Det lover ikke bra når en serie om et flyselskap er i fritt fall. Hvordan kan jeg unngå å leke med slike metaforer? Det er for fristende!

Med et fall på 27% i helgen har serien kommet ut for en storm den vanskelig kan komme ut av. Alt virket så bra, den startet med ganske greie seertall og ble langt bedre mottatt av kritikerne enn det meste andre som fløy inn på skjermene. Nå derimot ser det ut som vi her i Serienytt bør skyndte oss med å få skrevet vårt førsteinntrykk av serien, det er jo greit å ha før flyvningen kanselleres?

Alt håp er jo ikke ute, men kraftig nedgang for 2. uke på rad gjør at serien justeres ned fra 60% til 40% i Serieprognosen. Den unngår røde tall en liten uke til, mest fordi TV-nettverket ABC har Body of Proof og Charlie’s Angels som er i enda verre tilstand, samt at Private Practice har dalt ned i det usikre.Nettverket har fire serier som ikke har hatt sesongpremiere, det kan være de vil se hvordan de seriene gjør det før de innfører flynekt.

Et utvalg av serier, flere av dem er bare en dårlig uke til fra å bli rød. Rød er ikke bra.

Terra Nova justeres også ned, fra 50% til 40%. Definitive seertall for mandagens sending er ikke klar, men The Futon Critic hevder de sitter på informasjon som indikerer at serien er ferdig i desember (men jeg tolker det enn så lenge at det er mer som en sesongfinale, ikke seriefinale). Om serien har like mye nedgang som de andre seriene opplevde mandag, blir det ikke mye håp å spore. Mandagen var ingen god dag for serier. Two and a Half Men, How I Met Your Mother, Mike & Molly, Hart of Dixie, 2 Broke Girls, Castle og Hawaii Five-0 falt alle som en, noen med så mye som 25% hvis de foreløpige tallene er korrekte (endelige tall kommer senere, vi kommer tilbake til det).

Eneste trøsten for seriene er at når alle faller, vel så er det som om alle lagene i en liga ikke vinner. Tabellen forblir ganske uberørt. Vi får se hvordan det går neste uke, det er spesielt Hawaii Five-0 og Hart of Dixie-fans som bør bli litt urolig, da de to seriene ble hardest rammet.  Noe sier meg også at ny CW sjef nok ikke er like glad i Gossip Girl som forgjengeren. Jeg blir overrasket om den ikke justeres ned til rød neste uke.

Annonse

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer