‘Pan Am’ kommer på TV3

ABCs nye serie lander på TV3, første episode sendes 27. oktober klokken 21.00.

Det er TV3 som gir oss nyheten. Pan Am er en av to nye serier i år, som forsøker å gi oss et innblikk i 60-tallet. Mad Men-inspirert? Så absolutt. 60-tallet er et spennende tiår, som Don Draper-eventyret effektivt har vist oss. I forrige sesong kom også miniserien The Kennedys, som tok for seg den mektige familiens liv i samme tiår. Serien går for tiden på NRK og er absolutt å anbefale.

Annonse

I årets sesong er det Pan Am og NBCs The Playboy Club som prøver å friste alle fans av det hektiske tiåret. I motsetning til NBCs forsøk, som skuffet vår egen Mona og nylig ble kansellert, er Pan Am en serie som – ved første titt – fungerer langt bedre. For TV3s del gir serien en bedre bredde i serietilbud. Forvent deg vårt førsteinntrykk i løpet av de neste dagene

I USA har serien gjort det brukbart hva seertall angår. Det er fortsatt alt for tidlig å si om den vil bli belønnet med en sesong 2, men den har langt større sjanser enn de fleste andre nykommere.

Serien handler om flyvertinner og piloter i det berømte flyselskapet Pan Am, hvor spesielt de kvinnelige ansatte ble idoliserte ikoner på 60-tallet. Sleng inn litt spionasje, kjærlighetsdrama og andre intriger og du får en ganske underholdende serie, i hvert fall om første episode er noen indikasjon. Trailer kan du sjekke ut nedenfor.

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom