For en fantastisk nyhet for alle seriegalne der ute! TVNorge lanserer Vox, en kanal rettet mot publikum som ønsker litt annet enn tenåringsunderholdning. Med seriene de har på plakaten ser det ut til at de satser høyt.

Til Kampanje beskriver TVNorge-sjefen det slik:

– Vox skal først og fremst henvende seg til seere i målgruppen 30+. På menyen står nye og gamle klassikere, britiske serier, krim, talkshow, humor og filmer. Vox skal være en bred kanal for den viderekomne tv-seeren, som føler seg voksen, enten hun er 32 eller 58

Serier som alt er bekreftet er kritikerroste Mad Men og The Wire, samt nykommeren The Borgias som gjorde det bra i år og ble fornyet. Britiske The Hour og AMCs nye Hell on Wheels er også sikret, som bare bekrefter at dette er en kanal som jevnlig kommer til å bli benyttet.

Annonse

Lanseringen av kanalen blir i januar 2012.

Oppdatering: En liten misforståelse, TVNorge har informert oss om at The Wire er ikke del av programmet slik som Kampanje hevder i sin artikkel , men serie med Dominic West er det.

Alt i alt ser dette ut som en knallgod kanal, om den .fortsetter å satse på slike serier. I fjor kom Max, hvor Breaking Bad ble et av de store trekkplasterne. TVNorge gir seg altså ikke og kan nå skryte på seg en av de mest imponerende samlingene TV-serier blant norske kanaler.

  • Mad Men har vunnet Emmy for beste dramaserie for hver bidige sesong. Vår anmeldelse av sesong 4.
  • Hell On Wheels er årets storsatsing fra kanalen bak The Walking Dead, Breaking Bad og Mad Men.

Under kan du se trailer til de ulike seriene.

http://www.youtube.com/watch?v=Fxw-ofWIzEE

Hva sier du, en kanal du kan tenke deg å sjekke ut?

8 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here