Marvel sin historie rundt Frank Castle også kjent som The Punisher utvikles av Fox og Marvel for TV har Deadline røpet. Det sies også at pilotprosjektet har fått en forpliktelse om at piloten av prosjektet vil bli sendt på TV, noe som generelt betyr at prosjektet også mest sannsynligvis ender opp som TV-serie.

Criminal Minds sin nåværende sjefsprodusent Ed Bernero blir ansvarlig for prosjektet som produseres av ABC Studios og Marvel. Fox skal føre serien som en procedural (prosessuell-serie) med en Marvel-twist.

På filmlerretet har The Punisher dukket opp som en film med Dolph Lundgren i hovedrollen som Frank Castle i 1989. I 2004 dukket Thomas Jane (Hung) opp som Frank i filmen med samme navn, der John Travolta spilte skurken. I 2008 kom nok en film om Frank Castle, denne gangen uten Thomas Jane som Frank, men Ray Stevenson i rollen i filmen The Punisher: War Zone.

2008-utgaven solgte svært dårlig iforhold til 2004-utgaven som debuterte på nr. 2 på kinotoppen i USA da den hadde premiere. Marvel har fremdeles pilotprosjektet Hulk rundt Hulken i utvikling for TV-kanalen ABC, Vidar skrev mer om dette tidligere.

Ikke nok med det, kanalen har også prosjektet AKA Jessica Jones under utvikling. Jessica Jones er også en superhelt i Marvel-universet som går under navnet Power Woman, og er kona til superhelten Luke Cage. Begge disse to prosjektene har vært under en veldig sakte utvikling på kanalen og særlig nytt har ikke kommet ut om pilotprosjektene den siste tiden.

Her er en trailer for 2004-filmen rundt The Punisher.

Abonner
Varsle om
guest
1 Comment
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Vidar Daatland
8 år siden

The Punisher vil gjøre seg klart best som en TV-serie, filmformatet har vist seg å fungere heller dårlig for å fange historien.

Dessverre blir den nok litt for lettvekter på Fox. De kan action, men Punisher bør være laget for folk over 18 for virkelig å fange essensen i det. Ville passet bedre på Starz. 🙂