I dag er blitt annonsert at ‘Alphas’ returner på Syfy neste år, for en ny sesong på 13 episoder. Første sesong avsluttes 26. september på kanalen.

Alphas’ en actionfylt thriller fra manusforfatter Zak Penn (The Avengers, X-Men: The Last Stand) og Michael Karnow.  I serien blir fem vanlige mennesker ført sammen for å danne en ekstraordinært team av “alphas” – mennesker med unike evner til å strekke hjernens kapasitet langt over det normale, slik at de får overmenneskelige fysiske og mentale evner.

De forskjellige medlemmene spilles av Warren Christie (October Road) spiller i serien Cameron, som kan forsterke raskheten sin; Malik Yoba (New York Undercover) spiiller Bill som får en overnaturlig styrke; Laura Mennell (Watchmen) spiller Nina, som kan overtale folk til å gjøre ting; Ryan Cartwright (Bones) spiller en ung gutt med autisme som kan se datatrafikk fra hvor som helst; Og Azita Ghanizada (Castle) spiller Rachel, som kan forsterke sansene sine.

Teamet er en del av Departement of Defence og blir ledet av en neurolog og psykolog med navn Dr. Lee Rosen (spilt av David Strathairn), som er ekspert på alfa-fenomenet. Teamet etterforsker saker som peker i retning av andre med alpha-evner.

Gjennom sesong 1 har Lindsay Wagner (The Bionic Woman), Alaina Huffman (Stargate Universe), John Pyper-Ferguson (Battlestar Galactica), Summer Glau (Firefly), Garret Dillahunt (Terminator: The Sarah Connor Chronicles), Rebecca Mader (Lost)  og Brent Spiner (Star Trek: The Next Generation) gjestespilt på serien.

Abonner
Varsle om
guest
1 Comment
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer