Seertallene til nykommerne ‘Whitney’ og ‘Charlie’s Angels’ stuper

Nye serier er under sterkt press for å levere høye seertall og rating. Dette er svært avgjørende for videre eksistens. I sin andre uke leverte Charlie’s Angels og Whitney skuffende tall. Premieren på How To Be A Gentleman gav ikke CBS noe å feire heller. 

Det spørs om ikke folkene bak How to Be a Gentleman banner høyt over gårsdagens seertall etter premieren. Selv om de oppnådde 9 millioner seere og 2.7 i demo rating, så er dette likevel 30 % lavere enn fjorårets mye omtalte komedie $#*! My Dad Says klarte på samme sendetidspunkt i tospann med super-suksessen The Big Bang Theory.

Annonse

Andre episode av ABC sin satsning på en remake av Charlie’s Angels oppnådde skuffende 7.15 million seere og 1.5 rating. Dette tilsvarer et dropp på 29 % i demo rating. Whitney oppnådde 5.37 millioner seere og 2,5 i rating. Dette er et fall på henholdsvis 21 % og 24 % i seertall og rating.

Førsteinntrykk: ‘Charlie’s Angels’ – Zzzzzzzzzzz

CBS-serien Person of Interest hadde en bedre kveld. Med 12.42 millioner seere så overgikk de Grey’s Anatomy som fikk ca 10 millioner. Den tapte 13 % i demo rating fra foregående uke. NBC serien Prime Suspect fikk 5.55 millioner seere og 1.5 demo rating, og tapte dermed «bare» 17 % fra debuten.

Førsteinntrykk: ‘Prime Suspect’ – imponerende og frekt politidrama

The CW kan si seg fornøyd med at The Secret Circle hold seg stabile på 2.1 millioner seere/0.9 demo rating.

The Big Bang Theory ble derimot torsdagskveldens mest sette med 14.6 millioner og demo rating på hele 4.8. Dette var opp fra forrige ukes sesongpremiere.

Også verdt å merke seg at The Mentalist med 12.7 millioner seere og 2.5 rating hadde sin svakeste sesongpremiere hittill. Likevel dominerte den mot de andre seriene på samme sendetidspunkt.

Om forfatter

Mona Habbestad
Mona Habbestad
Mona har vært med fra starten av og er selverklært SerieFreak med bred og variert smak, lar seg underholde av så vel lettbente såpeserier som tung drama.
Annonse

Serieåret 2023
Serienytt-oversiktene

Relevante nyheter