Ashton Kutcher sin debut på Two And A Half Men ga en klar ledelse mandag kveld for CBS. Hele 27.7 millioner seere fikk seriens sesongstart, helt uten Charlie Sheen. Dette er også rekorden til seriens per dags dato. Ikke bare det, det er en dobling fra seriens sesongstart i fjor. Serien fikk også hele 10.3 millioner i demografen for seere mellom 18-49 år. Men om suksessen vil forsette kan man nok stille spørsmål om.

CBS gjorde det også bra med sin nye serie 2 Broke Girls, en serie vi på Serienytt så fram til i år. Seriestarten skaffet serien 19 millioner seere, og 7.0 i demografen 18-49 år.

How I Met Your Mother toppet med 12 millioner seere som første ut denne kvelden på CBS, før Two And A Half Men.

Men ikke bare bra nyheter for CBS. Hawaii Five-0 gjorde ikke en bra sesongstart for å være en mandag. Serien fikk 3.7 i demografen 18-49 år, og bare 12.86 på sitt beste under sesongstarten.
En annen kanal som ikke gjorde det bra mandag kveld var NBC. The Playboy Club, kanalens nye serie fikk en svært dårlig premiere. Første episode av serien toppet med 5.28 millioner seere, noe som kategoriserer den som en flopp. I 2010 hadde Chase en mye bedre start på kanalen, og var en av seriene kanalen kansellerte i vår. The Playboy Club endte opp på 1.6 millioner i samme demografen for seere 18-49 år.

Annonse

ABC-serien Castle, med Nathan Fillion i hovedrollen, gjorde det også bra med 14 millioner seere på sitt beste.

 

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here