Zachary Quinto, kjent som Spock i 2009-filmen Star Trek og som Sylar i tv-serien Heroes, er klar til for fire episoder av American Horror Story.

Quinto vil dukke opp i episoden som vil bli sendt på amerkanske FX 31. oktober, og forsette i episoden som blir sendt senere samme kveld. Han er også satt til å forsette i 2 episoder etter episodene som sendes 31. oktober.

American Horror Story, med Dylan McDermott og Connie Britton i hovedrollene er en svært psykologisk mørk thriller-serie. Den handler om Ben Harmon (McDermott) og hans kone Vivien (Britton) som må takle konsekvensene av Bens utroskap. De flytter inn i et nytt hus i en ny by. Når de flytter inn virker det som om huset «vet» om deres største frykt og bruker dette mot de. 

Jessica Lange skal spille deres nysgjerrige nabo, mens Denis O´Hare (True Blood) er “Larry the burn guy”. I tillegg blir vi kjent med Tate Tate, en av Bens  pasienter som beskrives som “Charles Manson farlig.”

Zachary Quinto inntar rollen som Chad. Han er en homofil tidligere eier av huset, og blir venn med Vivien (Connie Britton). Dette blir den første tv-rollen til Zachary Quinto etter Heroes gikk av luften i 2010.

En promo for serien kom forrige uke, og FX har sluppet ut diverse plakater for serien.

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer

American Horror Story

Amerikansk skrekkserie som tar for seg en ny historie hver sesong.

ABONNENT

Lord Of The Rings

Stor oversikt: Kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over alle serier som er på vei.
AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay. Klikk her for å se!