Over og ut for ‘Breaking Bad’

Det var på AMCs egen blogg nyheten om den kommende slutten for Breaking Bad ble annonsert.

Priser og god kritikk har haglet over serien fra første sesong og seertallene går bare en vei. Det er derimot de som ønsker å gi seg mens man er på topp, dette går heldigvis også for Vince Gilligan, skaperen bak Breaking Bad. I tillegg til nåværende sesong 4, vil det blir 16 episoder som blir produsert i 2012. Når de blir sendt er enda ikke klart.

Annonse

Serien handler om Walter White (3xEmmy-vinner Bryan Cranston), en kjemilærer som får kreftdiagnose og går noe uortoks til verks for å sikre fremtiden til sin kone og sønn. Sammen med Jesse Pinkman (Emmy-vinner Aaron Paul) inntar han de kriminelle baner, med kjemi-kunnskap som sin joker. Om du ikke har sjekket den ut enda, bør du umiddelbart gå til innkjøp. Denne serien er i ferd med å gå ned i historiebøkene som en av tidenes mest suksessrike serier.  Du kan også følge serien på TVNorge MAX.

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom