Olivia Wilde forlater ‘House’ denne sesongen

Fra før er det bekreftet at Lisa Edelstein (Til høyere) gjorde sin foreløpig siste opptreden på ‘House’ nå i vår. Cuddy vil ikke returnere i høst, og Lisa Edelstein har booket en rolle over flere episoder i den kommende sesongen av ‘The Good Wife’.

Ikke nok med dette, har også serieskaper David Shore uttalt i et interjuv at også Olivia Wilde (Cowboys & Aliens) forlater serien. Å at hun vil kun være på serien i et mindre antall episoder denne sesongen. Men nå har også Michael Ausiello fra TVLine avslørt etter spørsmål fra leserne at 17. oktober-episoden av ‘House’ vil bli den føreløpig siste episoden for Olivia Wilde denne sesongen av ‘House’. Men hvis serien avsluttes denne sesongen er det en mulighet for at hun sjekker tilbake på serien for slutten.

Annonse

Oliva Wilde startet på serien i 2007 under den fjerde sesongen til serien som karakteren Remy «Thirteen» Hadley. Hun har spilt i en rekke filmer de siste  årene. Noe grunnet at hun var borte i store deler av sesong 7 (2010-2011). Wilde var borte fra serien da for å spille inn filmer, som hun fikk lov av produsentene av ‘House’ til å gjøre. Hun er snart aktuell med ‘Cowboys & Aliens’ her i landet. Hun har hatt roller i andre filmer som ‘Tron: Legacy’, ‘The Change-Up’, og»The Next Three Days‘.


‘House’ forblir riktignok ikke uten kvinner på serien. Å har allerede annonsert 2 nye kvinnelige skuespillere til serien i fast roller. Odette Annable har blitt annonsert til den nye sesongen sammen med Charlyne Yi. Begge til å være med på serien fast i sesong 8 som starter i oktober.

Odette Annable er kjent fra serier som ‘Brothers And Sisters’ og har hatt en av hovedrollene i komiserien ‘Breaking In’ fra Fox. Hun vil spille en lege i fengslet House ender opp i etter hendelsene i sesong 7. Dette fører til at hun blir med i teamet til House på Princeton-Plainsboro.

Charlyene Yi er ikke fullt så kjent, men har blant annet hatt en rolle i komedien ‘Knocked Up’ og en gjesterolle i ‘Love Bites’. Yi fikk også litt oppmerksomhet etter hun gjestet Conan i fjor. Hun vil spille en ung fersk lege på serien, som trolig nok også ender opp i teamet til House.

Sesong 8 av ‘House’ starter 3. oktober.

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Serieåret 2023
Serienytt-oversiktene

Relevante nyheter