NRK klar med ‘Taxi’ i Oktober

NRK valgte å avlyse sin planlagte høstlansering nylig, delvis på grunn av terroraksjonen 22. Juli. Derfor ble også den første traileren til mini-serien gjort om, som egentlig skulle ha vært mer voldeligere enn det den som ble sluppet i dag av blant annet Adil Khan. Mini-serien har 4 episoder og vil bli sendt i oktober på NRK1.

Danser og skuespiller Adil Khan har hovedrollen i serien, som også er kjent som dommer i ‘Norske Talenter’. Serien er laget av Izzat-regissør Ulrik Imtiaz Rolfsen som i tillegg har regisert de norske filmene ‘Varg Veum – Bittre Blomster’ og ‘Den Siste Revejakta’.

Annonse

Handlingen foregår i det pakistanske drosjemiljøet.  Historien baserer seg også litt rundt drosjesvindelsaken i Oslo fra åtte år tilbake, som betraktes som kanskje norgeshistoriens største skattejuks-avsløring. Vi følger en ung norsk-pakistansk jurist (spilt av Adil Khan) som sitter på bevis for omfattende regnskapsjuks i et regnskapsbyrå for taxisjåfører. I tillegg lever han et dobbeltliv med norsk kjæreste som den pakistanske familien ikke vet om.

Filmbonanza hadde også i fjor en første titt på innspillingen av serien.

SERIEÅRET 2022

Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetjenester: