Annonse

Ikke nok med at Sarah Michelle Gellar er tilbake med sin egen TV-serie, to av hennes tidligere kolleger finner veien til en episode av Supernatural.

James Marsters spilte en av de kuleste vampyrene verden har vært vitne til, som for øvrig får Eric Northman fra True Blood til å minne om et lite plagiat. I Supernatural spiller han mannen til en heks, som spilles av Charisma Carpenter. Hun var med i både Buffy og spin-off Angel, hvor hun spilte bortskjemte Cordelia. Gjesteroller ser ut til å være deres greie, Marsters var med i både Smallville og Hawaii Five-0, mens Carpenter var med i Veronica Mars og også i årets sesong av Burn Notice.

Supernatural er i sitt syvende år og det er blitt spekulert i at kommende sesong blir dens siste. Detta har CWs nye president benektet. «Det er ikke planlagt å være den siste sesongen» sa han nylig til kritikerne på en pressetur i Berverly Hills. Som alltid vil seertallene avgjøre.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer