Deadline rapporterer at Alan Ball har sagt han har signert avtalen til å forsette som ansvarlig for serien neste sesong og. I tillegg til at han kan forsette som serieansvarlig for en sjette sesong om ikke mer.

Avtalen åpner også for at Alan Ball kan lage nye prosjekter på HBO. I 2009 var Ball skaperen av tv-piloten ‘All Signs of Death’ basert på novellen ‘The Mystic Arts of Erasing All Signs of Death’, dette hos HBO mens han jobbet med ‘True Blood’. Serien som var basert på novellen fra Charlie Huston ble ikke plukket opp til serie.

Tidligere har Alan Ball også hatt sukess på HBO med serien ‘Six Feet Under’ som varte i 5 sesonger, og sanket inn flere Emmy-priser og nominasjoner for mange skuespillere på serien. Der Peter Krause fra ‘Parenthood’ og Michael C. Hall fra ‘Dexter’ var blant hovedskuespillerene.

‘True Blood’ gjør fremdeles en suksess på HBO, og har gjort det gangske bra i seertallene. Serien er for tiden også den største serien til HBO når det kommer til seere, og har hatt bare gode sendinger når det kommer til seerne.Ved unntak av en søndag til nå, grunnet nasjonaldagen til USA 4. juli som førte til et stort nedfall på nesten 3 millioner seere. En fornyelse er åpenbart vil komme iløpet av de neste ukene med denne nyheten.

Alan Ball har allerede lagd planer for en ny sesong, og sier han vil forklare hvordan en av vampyrene ble skapt på serien. Men hvem? Pam, eller Godric, da vi vet hvordan det skjedde med både Bill og Eric på serien. I tillegg skal også skuespilleren Scott Foley (The Unit) være med på sesongavsluttningen av sesong 4, for å være med i sesong 5 også av serien.

Annonse

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer