‘Rookie Blue’ fornyet

ABC har gladnyhet til alle fans av serien: Sesong 3 har fått tommel opp.

Det er TVNorge som viser serien – beskrevet som «Grey’s Anatomy, men med politifolk» – her hjemme, vi regner med de også vil vise den kommende sesongen. Den starter innspilling i Toronto fra sensommeren av. Missy Peregrym, Gregory Smith, Charlotte Sullivan og Enuka Okuma vil nok alle gjenta sine roller.

Annonse

ABC hevder serien jevnt øker sine seertall med 8% og hele 14% i aldersgruppen 18-49. Den er kanalens sommerserie og gjør det bedre enn enkelte serier som går høst og vår-sesong. Imponerende. Har ikke sett mer enn et par episoder av serien, men Mona lot seg imponere av første sesong. Her kan du se noen promoer for sesong 2.

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom