Travle tider hva castingnytt angår.

The Event viste seg å være en fiasko og ble økset etter første sesong. Jason Ritter gjør derfor retur til Parenthood. Samtidig kommer nyheten om at Gwendoline Christie skal spille den mindre attraktive Brienne i Game of Thrones.

Foto: Getty Image

For Ritters del blir jobben å sørge for at hans heller kjipe innsats i The Event ikke gjentar seg, jeg lot meg ikke imponere. I tillegg til dette er han også tiltenkt hovedrollen i en ny dramaserie, som ikke har fått navn enda.

Christie er et ganske ukjent navn, men er det en serie som har fått frem ukjente som blomstrer så er det Game of Thrones. Sverdsvingeren Brienne blir nok en krevende rolle, la oss håpe hun innfrir. Litt skepsis er det, fans har kritisert henne for å være for pen og tynn. Er vel ikke den verste kritikken å få. Forfatter George R.R. Martin har uttalt at hun er perfekt for rollen, jeg velger å stole på hans dømmekraft og sier to tomler opp.

Annonse

Et langt mer kjent navn er Alfred Molina, som blant annet strålte i Spider-Man 2. Han vil være med i de tre første episodene av Harry’s Law kommende sesong. Forrige måned ryddet NBC opp i stallen og kvittet seg med de Brittany Snow og Ali Ameen, som begge var faste i serien. Med Molina til stede vil de vel ikke akkurat være savnet, eller?

1 kommentar

  1. Alfred Molina er vel mer aktuell å nevne etter rollen fra Law And Order: LA. Synd å se enda en Law And Order-serie gå i år etter moderskipet i 2010 gikk. Molina i Harry`s Law skal jeg sjekke ut, først må jeg bare sjekke ut sesong 1 av serien. Utrolig nok ikke gjort, tiltross for at jeg liker hun som har hovedrollen i serien godt.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here