‘Camelot’ kansellert

Starz er ikke fornøyd med produksjonsutfordringer og under en million seere per episode, de har derfor kansellert serien etter kun en sesong.

Seriens stjerne Joseph Fiennes har ikke akkurat hellet med seg i valg av TV-serier. Eller kanskje vi kan si serieprodusenter ikke er heldige med valget av han? Etter kun en sesong med Flashforward, som vel utviklet seg til en farse som ble avlivet etter en sesong, feiler også hans andre serie. Det spekuleres i konflikter med skuespillere hva nye avtaler angår.

Annonse

I skyggen av giganten Game of Thrones har det vært vanskelig å sende avgårde et positivt omdømme for serien, selv med ganske grei vurdering fra kritikerne i starten. Serien har ikke vært i nærheten av samme snakkis som gjennombruddsserien Spartacus: Gods of the Arena.

Om serien er verdt en titt skal vi forsøke å komme tilbake til med en egen anmeldelse senere i sommer. Noen sesong 2-anmeldelse blir det definitivt ikke.  Kanskje den er en av kandidatene til Only the Good Die Young?

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom