Ny komiserie for Charlie Sheen?

I kampen mot «Freemason Ninjas» og andre demoner forsvant Charlie Sheen ut av den ekstremt populære Two and a Half Men skrikende «WINNING!», mens han ble t-skjorte selger og videoblogger. Nå ser det ut som en ny serie venter i horisonten.

Ashton Kutcher inntar Two and a Half Men, slik at den ikke blir «One and a Half Men» (som jo er en del av Game of Thrones), som gjorde sjansene for en Charlie Sheen forsoningsretur like sannsynlig som en fungerende bil som går på solenergi i Bergen. Når man snakker om bil, det ryktes at det er nettopp ved bruk av en bil man vil kvitte seg med Charlie Harper i sesongpremieren av serien. I radaronline.com hevdes det at han er på vei tilbake, og vil tjene mer penger enn noensinne. Kanskje bare meg, men sider med rosa bakgrunn har jeg vanskelig å ta som annet enn sladder. Lionsgate, som skal være hans påståtte nye hjem, avkrefter avsløringen.

Annonse

Charlie Sheen kunne utøve vold, narkomani, vandalisme og mye annet – men gikk over streken når han skjelte ut sin egen sjef. Ja, det er der man setter grensen i Hollywood. Sheen har gjennom sine to siste komiserier bevist at han kan trekke publikum, men det spørs om selskapene våger å bevege seg inn minefeltet som er Charlie Sheen. Eller, selvfølgelig vil de løpe inn der – all den tid det er håp om penger å tjene.

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Annonse

Serieåret 2023
Serienytt-oversiktene

Relevante nyheter