Emmy-nominering nærmer seg og i år har Breaking Bad ingen mulighet til å vinne. Hvem vil få sjansen nå som trippelvinner Cranston ikke har sjans?

Det er ikke at serien er blitt dårlig, eller er kansellert, som gjør at den ikke har mulighet for nominasjon. Det er rett og slett at AMC valgte å ikke sende noen episoder fra ny sesong i denne perioden. Bryan Cranston har vært uslåelig de tre siste årene, så nå kan endelig en av de mange nr. 2 få muligheten. Om da ikke en fersking sniker seg foran?

Hugh Laurie

Stakkars kar, han har vært nominert år etter år. Close but no cigar. 5 ganger nominert siden 2005, uten å få prisen mange mener han fortjener. Er dette endelig året hvor han skal få løftet trofeet?

Michael C. Hall

Annonse

Vært nominert de tre siste årene – i tillegg til en gang for rollen som David Fisher i 2002. Dexter-stjernen føler sikkert for å ta livet av vedkommende som nok engang snyter han for premien.

Jon Hamm

Mad Men kan nok virkelig få en mad man om Hamms fjerde mulighet til å ta til seg trofeet skulle glippe. Kanskje hans sterkeste sesong i seriens beste sesong. Mulighetene har nok aldri vært bedre.

Sean Bean

Lord av Winterfell kan risikere å komme ridende inn fra nord og rappe hele prisen for sin innsats i Game of Thrones. Ikke utenkelig, for det er lite å utsette på hans prestasjon i serien. Men så rene good-guy roller som dette er ikke alltid Emmy-favoritt, de liker sine vinnere litt mer moralsk grå.

Steve Buscemi

Mannen som spiller gangsterkongen i Boardwalk Empire er den håpefulle nr. 2 blant ferskingene. Det er lite å utsette på denne mesterlige skuespilleren, og Emmy liker jo gangstere.

Andrew Lincoln

Joda, hesten imponerer, men det er karen til høyre vi her snakker om. Omringet av vandrende døde har nykomlingen fra The Walking Dead imponert. Men er det nok for en nominasjon og eventuell seier?

 

Mitt tips er Jon Hamm eller Hugh Laurie. Jeg har ikke fått med meg siste sesong av House, men ut fra hva jeg har hørt er det en av hans sterkeste sesonger. Godeste Hamm leverte fenomenalt i Mad Men. Uansett vinner bør prise seg lykkelig over at Cranston ikke har mulighet i år, for han virker å være i en egen liga. Neste år tar han nok prisen tilbake. Hvem heier du på? )Til de av dere som skriker Peter Dinklage, hans muligheter er ikke for beste skuespiller, hans muligheter ligger i «Best supporting cast».)

 


1 kommentar

 1. Jeg håper ikke Hugh Laurie blir blant de nominert engang. Denne sesongen av House har vært latterlig elendig i helheten egentlig, og man nominerer ikke noen til en slik pris for et arbeid de har gjort for flere sesonger siden.

  Jon Hamm synes jeg virker å bli vinnern i år. Selv om jeg håper på de som er i submissions kan vinne, hvertfall bli nominert som jeg har plukka fram av de rundt 100 stk som er med i hver katogori.

  Sean Bean – Game of Thrones
  Simon Baker – The Mentalist
  Steve Buscemi – Boardwalk Empire
  Gabriel Byrne – In Treatment
  Jason Clarke – The Chicago Code
  James Badge Dale – Rubicon
  Jeffrey Donovan – Burn Notice
  Charlie Hunnam – Sons of Anarchy
  Andrew Lincoln – The Walking Dead
  Donald Lougue – Terriers
  Holt McCallany – Lights Out
  William H. Macy – Shameless US
  Timothy Olyphant – Justified
  Jon Hamm – Mad Men

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here